Setari Cookie-uri

Practic: 3 Impachetari anticelulitice de facut acasa

Impachetarile anticelulitice facute acasa reprezinta o metoda usoara si comoda de a lupta impotriva celulitei.

Impachetarile anticelulitice fac ca celulita sa dispara dupa cateva saptamani de utilizare. Facute acasa, impachetarile anticelulitice reprezinta o metoda usoara si comoda de a inlatura neplacuta coaja de portocala.

impachetari anticelulitice naturiste


Celulita reprezinta o modificare a tesuturilor subcutanate, modificari induse in special de cresterea tesutului gras de sub piele.


Intre tesuturile profunde si piele exista tracturi de colagen care ancoreaza straturile superficiale si epiderma astfel incat pielea sa prezinte fermitate. Atunci cand apare celulita si stratul de grasime subcutanat creste in volum (cresterea se produce prin marirea depozitelor grase din celulele adipoase si nu prin cresterea numarului acestor celule), tracturile din piele devin tensionate, trag punctiform tesutul cutanat si astfel se obtine aspectul de “coaja de portocala”.

Citește și:

Impachetari anticelulitice – cum sa scapi de coaja de portocala

Impachetarile anticelulitice sunt foarte utile pentru eliminarea nedoritei celulite, insa nu sunt suficiente.


Pentru ca impachetarile anticelulitice sa confere cele mai bune rezultate trebuie sa folositi si alte cateva “remedii naturiste” pentru a elimina celulita:

  • Adoptati o dieta anticelulitica sanatoasa, bogata in fibre, cereale integrale, fructe si legume crude. Fibrele, dar si vitaminele si mineralele intaresc structura de colagen subcutanata si previn aparitia celulitei;
  • Miscarea – sportul este foarte util in eliminarea celulitei. Cateva minute de miscare efectuate zilnic sau mersul pe jos rapid, precum si urcarea scarilor ajuta in lupta contra celulitei. Pentru indrumare va recomandam articolul: 5 exercitii enticelulitice
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.