Setari Cookie-uri

Practic: 3 Impachetari anticelulitice de facut acasa

Impachetarile anticelulitice facute acasa reprezinta o metoda usoara si comoda de a lupta impotriva celulitei.

  • Un alt sfat ca sa elimini celulita consta in consumul zilnic de doi litri de apa. Apa este cel mai bun lichid, asadar incercati sa eliminati alte bauturi din viata voastra (mai putin cafea, ceaiurile si laptele) si inlocuiti-le cu apa.


Tips: pentru impachetarile anticelulitice aveti nevoie de folie de celofan.


Inainte de a incepe impachetarile anticelulitice se recomanda un dus prin care sa curatati bine pielea si totodata un masaj anticelulitic sub dus de cateva minute cu perie anticelulitica.

Impachetari anticelulitice cu argila

Argila este utila in foarte multe tratamente pentru infrumusetare.

Impachetari anticelulitice cu argila: mod de preparare

Preparati intr-un bol un amestec din argila praf (orice tip de argila ajuta), zeama de la o lamaie, 20 picaturi de vitamina A uleioasa si o fiola de vitamina E (sau 5 capsule sparte). Adaugati apoi iaurt pana obtineti o pasta bine hidratata de argila.


Aplicati continutul pe zonele afectate de celulita si acoperiti cu celofan. Este recomandat sa stati cat mai mult timp cu aceste impachetari pe corp. Clatiti apoi cu apa.

Citește și:

Impachetari anticelulitice cu ceai de soc

Socul este cunoscut de multa vreme ca avand efecte foarte bune in ceea ce priveste eliminarea celulitei.

Impachetari anticelulitice de facut acasa

Impachetari anticelulitice cu soc: mod de preparare

Se recomanda sa preparati un ceai de soc concentrat astfel: la o jumatate de litru de apa fierbinte puneti 7 plicuri de ceai de soc. Amestecati cu zeama de la o lamaie. Tamponati apoi zona afectata de celulita cu ceai de soc (vata sau burete) si masati in acest timp pielea cu peria anticelulitica. Dupa 5 minute de masaj anticelulitic cu peria anticelulitica aplicati celofanul si ramaneti cel putin jmatate de ora cu impachetarile pe corp.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.