Setari Cookie-uri

5 masti homemade care combat caderea parului

Mastile homemade care combat caderea parului au avantajul ca sunt masti 100% naturale, confectionate in casa numai din produse naturale.

Mastile homemade care combat caderea parului au avantajul ca sunt masti 100% naturale, confectionate in casa numai din produse naturale.

masca homemade impotriva caderii parului

Alte avantaje ale mastilor homemade care combat caderea parului sunt:

  • mastile homemade sunt mult mai ieftine;
  • mastile facute acasa impotriva caderii parului sunt mult mai comode si pot fi facute in intimitatea caminului;
  • mastile de par homemade nu au contraindicatii si nici efecte adverse;
  • mastile care combat caderea parului, facute in casa, sunt usor de obtinut si pot fi aplicate la orice ora;

5 masti homemade care combat caderea parului

Masca homemade regeneranta cu iaurt

Aceasta masca homemade regenereaza firele de par degradate si previne caderea parului. Mod de preparare: fiind o masca usoara care nu incarca parul, se obtine amestecand doua linguri de iaurt gras cu o lingura de miere, peste care se adauga 30 de picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine pana se obtine un continut omogen si se aplica pe parul uscat. Se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi se clateste parul cu sampon si balsam. Masca poate fi utilizata o data pe saptamana.

Citește și:

Masca homemade pentru stralucirea parului

Aceasta masca homemade ajuta la refacerea structurii firului de par, prevenind caderea parului. Masca se prepara astfe: se amesteca o lingura de miere cu zeama de la o jumatate de lamaie, o lingura de ulei de masline extravirgin si 30 de picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca acest continut pana se omogenizeaza si se aplica pe parul uscat. Se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi se spala parul cu sampon si balsam. Masca poate fi utilizata de doua ori pe saptamana.

masti de par homemade

Masca de par homemade vitaminizanta

Aceasta masca homemade este puternic vitaminizanta si energizanta pentru par, prevenind totodata si caderea parului. Se amesteca intr-un bol mic: o lingura de ulei de masline, doua linguri de suc de morcovi natural facut la blender, 30 picaturi de vitamina A uleioasa, o fiola de vitamina E, zeama de la o jumatate de portocala. Se amesteca pana cand devine un continut omogen, apoi se aplica masca pe par lasand sa actioneze o jumatate de ora. Se spala apoi parul cu sampon si balsam.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.