Setari Cookie-uri

Acneea: Solutii naturiste sa scapi de ea

Acneea este o problema reprezentata de cosuri care apar la pubertate prin infectia pielii cu germeni microbieni care actioneaza la nivel de imunitate a pielii. Va recomandam masca antiacneica cu aspirina si bicarbonat, dieta antiacneica si tratament ca solutii care te scapa de acnee.

Acneea reprezinta o problema suparatoare pentru multe persoane. Nedoritele “cosuri” nu apar doar la pubertate, ci si mai tarziu, la varsta adulta. Unele dintre acestea pot lasa chiar cicatrici inestetice. Ce este de facut pentru a scapa de acnee?

acnee

Acneea – solutii sa o inlaturati

Primul pas sa scapi de acnee – igiena corecta


O igiena corecta reprezinta primul pas in lupta contra acneei. Igiena corecta inlatura posibilitatea de reinfectare sau suprainfectare (infectarea si cu alti germeni) a pielii.


masca antiacneica si dieta antiacneica - ca sa scapi de cosuri

Acneea in general este produsa de germeni microbieni agresivi care inving capacitatea sistemului imunitar astfel ca infecteaza porii pielii. Se pot duce in vecinatate la ceilalti pori si infectia cutanata se extinde. Acneea nu afecteaza doar tenul, se poate extinde pe spate, pe brate, pe piept sau chiar pe zona coapselor. Este mai frecventa in zonele cu piele grasa.

Ingiena corecta pentru a scapa de acnee:


- curatati tenul cu un burete plasa mic si gel de dus. Frecati usor tenul timp de un minut apoi clatiti cu apa din abundenta;

tratament acnee cu masca antiacneica - nu folositi creme. Se recomanda sa tamponati tenul cu o vata imbibata in putin spirt diluat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.