Setari Cookie-uri

Masti naturiste homemade care accelereaza cresterea parului

Mastile naturiste facute in casa sunt ideale pentru sanatatea parului, prevenind caderea parului si accelerandu-i regenerarea.

Mastile naturiste facute in casa sunt ideale pentru sanatatea 'podoabei capilare', prevenind caderea parului si accelerandu-i regenerarea.

Masti naturiste homemade care accelereaza cresterea parului

Daca va doriti ca parul sa nu mai cada si sa creasca mai repede, va sugeram cateva masti naturiste homemade care va promit sanatatea parului dumneavastra.

Masti naturiste homemade care accelereaza cresterea parului


Masca regeneranta cu ulei de ricin



Masti naturiste homemade care accelereaza cresterea parului Aceasta masca nu doar accelereaza cresterea parului, dar este utila si pentru a obtine un par mai des si foarte hidratat. Repara parul degradat si ii confera stralucire si rezistenta.

Cum se prepara masca homemade cu ulei de ricin



Aveti nevoie de un bol curat in care sa amestecati: doua linguri de ulei de ricin, doua linguri de ulei de masline extravirgin, o lingura de miere, 10 picaturi de vitamina A uleioasa (se gaseste in farmacii), doua linguri de lapte. Se amesteca bine pana se obtine un continut omogen si se aplica pe parul uscat. Se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi se clateste parul, se spala cu sampon si balsam. Masca este recomandata de doua ori pe saptamana.

Healthy.ro va propune si alte articole cu ulei de ricin:

Afla despre beneficiile uleiului de ricin

6 retete de frumusete cu ulei de ricin

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.