Setari Cookie-uri

Masti si tratamente rapide de infrumusetare inainte de Revelion

Zilele pana la intrarea in Noul An sunt numarate, dar este inca timp suficient sa ne rasfatam si sa ne ingrijim - asadar va propunem masti si tratamente naturiste de infrumusetare cu efecte rapide inainte de Revelion.

Masca naturista intens regeneranta pentru toate tipurile de ten

masca naturala in casa pentru ten inainte de revelion Aceasta masca este indicata a fi utilizata 5 zile consecutive pe luna, in fiecare seara inainte de culcare.

Mod de preparare: amestecati intr-un bol o lingurita de iaurt gras, o lingurita de miere, un galbenus de ou proaspat, 5 picaturi de zeama de lamaie, 10 picaturi de vitamina A uleioasa si o jumatate de fiola de vitamina E.

Aplicati masca pe tenul intens curatat in prealabil, lasand sa actioneze intre 40 si 60 de minute. Acest timp este necesar pentru ca substantele nutritive si regenerante din masca sa poata difuza la nivelul celulelor pielii. Puteti aplica aceasta masca pe gat si decolteu.

Pentru a facilita clatirea, puteti aplica masca inaintea dusului de seara, putand efectua diverse activitati casnice.

Beneficiile acestei masti:
- miere este puternic regeneranta, stimuleaza functiile pielii si prezinta efecte antiimbatranire. De asemenea mierea prezinta si proprietati antioxidante, intinerind tenul, dar totodata prezinta si proprietati antiinflamatorii, fiind utila pentru persoanele cu ten sensibil sau acneic;
- lamaia contine vitamina C si o serie de antioxidanti, fiind un puternic ingredient pentru mastile naturale antirid, regenerante si revitalizante. Este important sa nu adaugati o cantitate mai mare de zeama de lamaie pentru ca poate irita usor tenul.
- vitaminele A si E sunt cele mai importante pentru sanatatea pielii;
- iaurtul si oul prezinta un bun substrat nutritiv si hidratant pentru epiderma.

Citește și:

foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.