Setari Cookie-uri

4 Tratamente naturiste care iti indesesc parul!

Daca iti doresti sa ai un par des cu firul gros si sanatos, atunci iti recomandam cateva tratamente naturiste si metode naturale prin care iti poti imbogati podoaba capilara.

Tratamente naturiste pentru par care previn caderea acestuia

Tratamente naturiste pentru par care previn caderea acestuia

Dieta bogata in vitamine si minerale are un efect uluitor asupra parului. Stiati ca ultimul organ unde sunt donate vitaminele si mineralele din sange este reprezentat de piele si anexele acesteia: unghii si par? Astfel cele mai mici carente nutritive au riscul de a priva pielea, parul si unghiile de respectivii nutrienti.
Pentru ca femeile sunt predispuse la diete in incercarea de a-si mentine silueta, carenta nutritionala si problemele privind parul si unghiile sunt mult mai frecvente si variate la femei comparativ cu barbatii.
Dieta ideala pentru sanatatea parului consta in consumul zilnic de fructe si legume proaspete, evitarea produselor prajite, fast-food sau cu multi aditivi: coloranti, E-uri, conservanti etc.
Fructele, legumele si lactatele, precum si consumul de peste ajuta in mentinerea sanatatii parului si ii accelereaza cresterea. Pentru ca aceste tratamente naturiste pentru par sa fie eficiente asigura-te ca urmezi astfel de diete echilibrate.

Citește și:

Foto @ shutterstock_64990795

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.