Setari Cookie-uri

Scapa de o marime la haine cu noul tratament anticelulitic!

Celulita, retentia de apa si depozitele de grasime sunt doar cateva dintre temerile fiecarei femei inainte de expunerea la soare.

Comunicat de presa

celulita tratament My Center, institutul de infrumusetare din Bucuresti, lanseaza in Romania tratamentul Phytomer Essential Sculpting Care, cu rezultate vizibile in numai cateva sedinte.

Celulita este o afectiune des intalnita, care isi face simtita prezenta pe coapse, solduri, fese si abdomen, atat la femei, cat si la barbati. Desi nu este o conditie medicala foarte serioasa, ea este inestetica si te poate face sa te simti incomod atunci cand porti pantaloni scurti, fusta sau costum de baie.

Exista numeroase teorii cu privire la cauzele aparitiei celulitei, printre cele mai cunoscute fiind factorii hormonali sau cei genetici, dieta bogata in carbohidrati, obiceiurile nesanatoase precum fumatul si consumul de alcool sau chiar hainele prea stramte, care limiteaza circulatia sangelui, favorizand astfel aparitia ei.

Citește și:

Cum functioneaza tratamentul Phytomer Essential Sculpting Care?

Succesul acestui tratament se explica prin masca efervescenta cu auto-incalzire brevetata PHYTOMER ce se aplica la inceput pe portiunea dintre talie si genunchi. Aceasta contine:

Sistemul de oxidoreducere exclusiv si patentat cu actiune directa asupra celulitei
Suaedamaritima - alga cu actiune lipolitica de spargere a celulelor mari de grasime,
Spirulina - alga cu efect de fermitate
Argile Bentonit si Montmorillonit cu efect de absorbtie a toxinelor si purifiere a tesuturilor

"Urmeaza apoi o serie de manevre specifice de masaj efectuat cu produse de remodelare ultra-active, specific fiecarei zone: ser de remodelare pentru abdomen, spray de fermitate pentru fese si coapse. Toate acestea ajuta la „ruperea” celulelor adipoase si prevenirea formarii de trigliceride. Dreneaza si diminueaza aspectul de coaja de portocala al pielii ", a explicat Francisca Tanase, terapeut Institut My Center.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.