Setari Cookie-uri

Efecte INCREDIBILE: masti naturale homemade pentru ten uscat, gras sau acneic

Daca nu ai incercat pana acum sa folosesti masti naturale pentru ten, atunci este momentul sa le incerci. Vei vederea rezultatele dupa numai cateva saptamani, pielea va fi mai fina, porii se inchid si ridurile se estompeaza. Iti propunem cateva retete pentru masti homemade, dedicate fiecarei probleme a tenului.

Masca homemade naturala pentru ten cu predispozitie la acnee

masca naturala antiacneica.jpg Aceasta masca actioneaza delicat, prezinta efecte antiinflamatorii si antibacteriene puternice, inhiband dezvoltarea cosurilor si detoxifiind delicat tenul.

Ingrediente pentru masca antiacneica:

Ingredientele sunt pentru o aplicare.

Se amesteca foarte bine ingredientele pana se omogenizeaza. Se va aplica masca imediat dupa preparare, seara, dupa curatarea tenului cu apa si lotiune de curatare (NU cu demachiant, acesta formeaza o pelicula la suprafata pielii si nu mai permite ca ingredientele din masca sa actioneze).

Citește și:

Se lasa masca sa actioneze jumatate de ora, apoi se clateste cu apa din abundenta. Untul de shea prezinta efecte uimitoare asupra leziunilor acneice, insa are nevoie de timp pentru a actiona. De aceea masca se pastreaza 30-40 de minute pe ten.

Foto: masca e fata antiacneica cu argila alba @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.