Setari Cookie-uri

CAFEAUA VERDE: Bomba de SLABIRE care nu te imbolnaveste

Cafeaua verde este cunoscuta astazi ca una dintre cele mai revolutionare metode de slabire.

De ce cafea verde?

Cafeaua verde se refera de fapt la boabele de cafea care nu sunt prajite, de aceea au culoarea verde. Prin prajire, boabele de cafea capata culoare bruna si pierd o parte din proprietatile naturale, dar si din proprietatile de slabire si detoxifiere.

Cum ajuta cafeaua verde in slabire?

Boabele necoapte de cafea contin o substanta minune – acidul clorogenic (ACG) – o substanta care, in combinatie cu cafeina:

  • stimuleaza arderea grasimilor din organism,
  • scade absorbtia zaharului la nivelul tubului digestiv,
  • scade glicemia
  • impiedica formarea de noi depozite grase.

Prim urmare, cafeaua verde nu doar ajuta in slabire, ci previne si efectul yo-yo, mentinand silueta pe termen lung.

Dieta cu cafea verde

Poti alege suplimentele alimentare pe baza de cafea verde sau cafea verde macinata. Fie iei zilnic suplimentele, fie bei o ceasca de cafea verde cu o jumatate de ora inainte de masa.

Citește și:

Dieta cu cafea verde se poate prelungi pe parcursul a luni de zile, fiind o metoda de slabire fara riscuri importante asupra sanatatii. Pentru ca este usor hipoglicemianta (scade glicemia), este posibil ca in primele saptamani de administrare a cafelei verzi sa suferi, cand si cand, o usoara stare de rau. Aceasta stare este trecatoare si reprezinta dovada clara ca aceasta metoda de slabire functioneaza.

Este indicat sa incerci si un regim alimentar sanatos si sa gasesti timp pentru miscare. Asociind un stil de viata cat mai sanatos in dieta cu cafea verde, te vei bucura de rezultate incredibile in timp cat mai scurt. Nu este necesar sa renunti la “bunatati”, dar le poti consuma in cantitati mai mici. Daca nu reusesti, poti mentine stilul de viata obisnuit in dieta cu cafea verde, insa ritmul de slabire va fi mai lent.

Citește și:

Nu uita sa bei multa apa, peste 2 litri/zi. Este necesar un consum ridicat de lichide pentru a ajuta procesele metabolice accelerate de dieta cu cafea verde. De asemenea, consumul adecvat de lichide ajuta si in eliminarea toxinelor din organism - cafeaua verde avand si efecte intens detoxifiante.

Foto: Cafea verde pentru slabire by Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.