Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de CELULITA fara sa mergi la salon

Celulita este o problema estetica intalnita tot mai des in zilele noastre, cand dezvoltarea tehnologiei face ca tot mai multe persoane sa petreaca vreme indelungata stand pe scaun.

Frecvent celulita afecteaza zonele posteriorului si coapsele, dar poate sa apara si in alte zone, de exemplu zona abdomenului. Celulita afecteaza deopotriva femeile si barbatii, reprezentand o problema... de care se scapa greu.

Nu-i usor sa combateti celulita si este nevoie de timp si mai ales perseverenta pentru a obtine rezultatele dorite. Spre deosebire de o dieta rapida ale carei rezultate le poti observa in cateva saptamani, celulita este mult mai “rezistenta” si pentru a scapa de aceasta este nevoie sa asociati mai multe metode simultan.

Pentru adeptele terapiilor naturiste, care isi doresc sa trateze celulita fara a merge la salon, propunem o serie de metode pe care ar fi bine sa le asociati. Cu cat folositi mai multe din metodele de mai jos, cu atat rezultatele sunt mai bune si mai de durata.

tratamente anticelulitice

Masajul zilnic anitcelultic – uscat si umed

Celulita apare si din pricina unor dificultati de drenaj limfatic local, de aceea masajul este esential pentru combaterea celulitei.

Citește și:

Masajul uscat de poate face cu un aparat anticelulic (de exemplu acesta) sau cu clasica rola de masaj (este indicat sa alegeti rola din lemn).

Masajul uscat va fi realizat in fiecare zi, timp de 5 minute pe zonele afectate, cu miscari catre inima si nu invers, pentru a stimula drenajul limfatic. Masajul se va face inainte de programul de exercitii fizice tocmai pentru ca miscarea ajuta si mai mult in drenarea limfatica si vascularizarea locala (sportul pune sangele in miscare).

Masajul umed va fi realizat la dus, cu o perie anticelultica. Puteti achizitiona separat peria anticelulitica sau alaturi de o trusa spa. Folositi pentru piele un burete plasa ori un burete din alge.

Foto: produse spa anticelulitice - Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.