Setari Cookie-uri

15 TRATAMENTE pe baza de plante pentru TEN USCAT

Alege sa iti ingrijesti natural tenul uscat si sensibil cu tratamente si produse BIO certificate, cu actiune blanda si intens hidratanta, fara a incarca tenul.

Crema faciala bio, revitalizanta pentru ten uscat, sensibil

Crema faciala bio, revitalizanta pentru ten uscat, sensibil

Produs disponibil la Rangali

Crema faciala bio, revitalizanta pentru ten uscat, normal, sensibil.
Crema bio, organica, bogata in anti-oxidanti care restaureaza, hidrateaza si hranesc pielea sensibila a fetei. Textura fluida face ca produsul sa fie foarte usor de folosit si placut de intins pe fata intrand imediat in piele. Ingredientul principal este untul de Shea binecunoscut pentru proprietatile de intinerire si prevenire a deshidratarii astfel incat pielea ramane intr-o forma excelenta pe tot parcursul zilei si noptii. Uleiul de Shea impreuna cu untul de cacao si uleiul de jojoba, complexul de vitaminesi antioxidanti confera ingrijire si protectie pielii. Crema este parfumata cu uleiuri esentiale placute, usoare si este recomandata tuturor tipurilor de piele, in special pentru tenul uscat, normal, combinat si sensibil. De asemenea, este recomandat ca produs antirid, pentru piele matura, si pentru cei ce prefera un aspect hidratat al pielii.
Delicat parfumata cu uleiuri esen iale , crema este eliberata dintr-o pompa igienica care functioneaza pe principiul" fara aer". Contine ingrediente organice 90 % si este certificata de Soil Association conform standardelor stricte, ecologice de ingrijire a pielii. De asemenea, este inregsitrat si ca produs vegan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.