Setari Cookie-uri

15 TRATAMENTE pe baza de plante pentru TEN USCAT

Alege sa iti ingrijesti natural tenul uscat si sensibil cu tratamente si produse BIO certificate, cu actiune blanda si intens hidratanta, fara a incarca tenul.

Ulei antiage cu plante ayurvedice

Ulei antiage cu plante ayurvedice

Produs disponibil la Bio-cosmetics

BIO-Cosmetics va ofera ulei ayurvedic pentru ten si corp cu proprietati antiage ideal pentru pielea matura, uscata, ridata, terna, deshidratata.
Uleiul protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi responsabili de imbatranirea prematura a pielii, hidrateaza pielea, previne uscarea acesteia, stimuleaza circulatia sanguina, revitalizeaza pielea si ii reda elasticitatea pierduta.
Shatavari si Ashwaganda reintineresc pielea, previn aparitia ridurilor si intarzie imbatranirea pielii. Trandafirul de Damasc si lemnul dulcehidrateaza pielea, lemnul de santal si Brahmi revigoreaza pielea, Arjuna,mimoza si centella asiatica mentin pielea tanara. Manjistha si Turmeric deschid la culoare petele pigmentare si confera pielii stralucire. Uleiurile de susan, orez, migdale, germeni de grau, morcovi, in si vitamina E hidrateaza pielea. Uleiul de susan este un ulei bogat in calciu ce patrunde in straturile profunde ale epidermei. Este folosit in medicina ayurvedica si este uleiul ideal pentru pielea imbatranita si terna. Uleiul esential de patchouli previne imbatranirea pielii si stimuleaza regenerarea celulara. Vitamina E si uleiul de morcovi protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.