Setari Cookie-uri

Retete HOMEMADE extraordinare: 3 Masti cu MIERE revitalizante pentru TEN

Esti adepta ingrijirii naturale? Tenul tau are nevoie de mai multa atentie, se descuameaza ori punctele negre te deranjeaza? Sau poate vrei sa estompezi ridurile! Iti propunem masti hranitoare si revigorante pentru ten, cu efecte detoxifiante si intens purifiante, pe baza de miere.

3 Masti cu MIERE revitalizante pentru TEN

Reteta revigoranta si purifianta cu miere si ghimbir

Este potrivita atat tenului uscat, cat si celui normal sau gras, aceasta masca avand efecte de echilibrare a secretiei de sebum. Folosita de 2 ori pe saptamana, aceasta masca hraneste intens tenul si intensifica vascularizatia. Nu este indicata persoanelor care sufera de cuperoza.

masca pentru ten cu miere si ghimbir de facu acasa - masca homemade naturala pentru ten

Pentru a avea efect contra punctelor negre, se recomanda sa aplicati aceasta masca tamponand fata cu degetele. Mierea lipicioasa va extrage impuritatile de la nivelul pielii. Puteti insista in zona nasului si barbiei.

Ingrediente:

  • o lingurita de miere;
  • doua felii de ghimbir pisate;
  • 5 picaturi de vitamina A uleioasa;
  • 5 picaturi de vitamina E cosmetica ori 2 capsule gelatinoase de vitamina E (le spargeti si folositi continutul).

Aplicati masca pe ten, gat si decolteu, iar pentru efect impotriva punctelor negre tamponati intai cu degetele zonele afectate. Apoi intindeti masca uniform si o lasati sa actioneze 30 de minute.

Citește și:

Clatiti cu apa din abundenta. Este recomandat sa nu folositi alte produse dupa aceasta masca. De asemenea, pentru a evita contaminarea tenului ori praful, este recomandat ca aceasta masca sa o aplicati seara, inainte de culcare.

Foto: masca pentru ten cu miere si ghimbir - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.