Setari Cookie-uri

SA NU-TI LIPSEASCA: 5 Uleiuri regenerative pentru par stralucitor

Specialistii sustin ca mastile de ingrijire a parului pe baza de ulei au cele mai bune rezultate. Tehnologia a evoluat atat de mult incat acum se folosesc si vopsele de par pe baza de ulei. Ce trebuie sa faci: in doua seri pe saptamana, cand ajungi acasa, imediat dupa ce iti schimbi hainele, masezi energic parul cu unul din uleiurile recomandate, apoi infasori parul intr-un prosop calduros. Lasi sa actioneze pret de 30 de minute, timp in care iei cina sau pui la cale a doua zi. Apoi, inainte de culcare, intri la dus si speli bine parul cu sampon, poti folosi si balsam daca este nevoie. Rezultatele devin vizibile in numai 4 saptamani.

Ulei de germeni de grau

Ulei de germeni de grau

Prous disponibil in magazinele Bio-cosmetics.ro

Uleiul de germeni de grau este recunoscut pentru proprietatile sale tonifiante asupra pielii. Recomandat pentru masarea sanilor, pentru piele uscata, matura si lipsita de elasticitate. Este o buna sursa de antioxidanti si fitosteroli.
Uleiul de germeni de grau contine: lecitina, provitamina A, vitaminele B, B12, D, E si Fier.
Este antioxidant datorita prezentei tocoferolilor naturali si a acidului linoleic. Contine elemente minerale precum cupru, magneziu, calciu si fosfor.
Proprietati si beneficii:
Emolient si hidratant , reda elasticitatea pielii imbatranite abuzata de poluare.
Pentru uz cosmetic, uleiul de germeni de grau ajuta la eliminarea petelor de pe fata cauzate de soare si la gestionarea disfunctiilor epidermice precum acneea si roseata.
Foarte potrivit si pentru a atenua dezavantajele cauzate de eczeme si dermatite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.