Setari Cookie-uri

Masca ce accelereaza CRESTEREA parului: ulei de RICIN si 8 ingrediente minune!

Uleiul de ricin este cel mai recomandat de catre medici si terapeuti in tratarea caderii parului, a alopeciei, dar si in regenerarea si accelerarea cresterii firului de par.

accelerarea cresterii parului masca ulei de ricin

Uleiul de ricin prezinta proprietati uimitoare asupra pielii si stimuleaza functiile radacinii firului de par, fiind folosit atat in tratamentele pentru par, cat si in cele pentru cresterea genelor si sprancenelor.

Daca doriti sa aveti gene mai lungi de exemplu, mai dese si mai viguroase, puteti folosi uleiul de ricin alaturi de rimel si in numai cateva saptamani rezultatele sunt incredibile. De asemenea, pentru regenerarea sprancenelor puteti face masaj pe arcada in fiecare seara, pana ce obtineti efectele dorite.

In privinta parului, uleiul de ricin hraneste celulele scalpului si radacina firului de par, avand totodata efecte antimicrobiene si protejand impotriva infectiilor locale, iritatiilor si mancarimilor.

Masca pentru accelerarea cresterii parului cu ULEI DE RICIN

Parul devitalizat, vopsit prea des ori care a suferit multe tratamente termice va creste mai greu. In aceste situatii nu doar parul deteriorat este o problema, ci si nutritia la nivelul scalpului, care este afectata. De aceea, atunci cand parul creste greu, sunt recomandate masti regenerante naturale, cu vitamine si uleiuri intens hranitoare.

Citește și:

masca de par cu ulei de ricin

Atentie: cresterea dificila a parului poate fi semnul unei patologii ascunse. De aceea trebuie intotdeauna sa consulti si medicul dermatolog, pentru a face o serie de analize. De exemplu, afectarea glandei tiroide ori o infectie cronica ce consuma rezervele energetice ale organismului, dar si o afectare hepatica cronica se manifesta si prin cresterea dificila a parului. De aceea trebuie sa consulti medicul, pentru a evita situatia ca o afectiune sa fie ignorata.

Iti recomandam sa citesti si: Cauze medicale ale caderii parului pe care trebuie sa le cunosti

Ingrediente masca pentru cresterea parului

  • O lingura ulei de ricin;
  • O lingura ulei de cocos;
  • O lingurita ulei de jojoba;
  • Un galbenus de ou;
  • Zeama de la o jumatate de lamaie;
  • 10 capsule de vitamina E sparte sau 20 de picaturi de vitamina E cosmetica;
  • 20 de picaturi de vitamina A uleioasa;
  • O lingurita de miere;
  • O lingurita rasa de propolis granule;

Se amesteca foarte bine ingredientele. In timp ce preparati masca, este indicat sa puneti pe cap un prosop fierbine pentru a inmuita sclapul ori sa preparati masca dupa ce ati clatit parul cu apa calda si ati lasat porii sa se deschida pret de 10 minute.Citeste in continuare>>

Citește și:

Foto: par stralucitor,masarea scalpului - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.