Setari Cookie-uri

Masca ce accelereaza CRESTEREA parului: ulei de RICIN si 8 ingrediente minune!

Uleiul de ricin este cel mai recomandat de catre medici si terapeuti in tratarea caderii parului, a alopeciei, dar si in regenerarea si accelerarea cresterii firului de par.

Aplicati apoi masca la nivelul scalpului, facand carari si masand energic, pana simtiti ca pielea se inroseste. Aplicati fara sa va grabiti, meticulos, masca. Apoi intindeti surplusul de masca pe tot parul si masati, caci masca hraneste si firul de par. Puneti apoi pe cap o punga sau o casca pentru a acoperi parul si infasurati apoi intr-un prosop fierbinte.

accelerarea cresterii parului masca ulei de ricin

Lasati sa actioneze o ora. Este indicat sa faceti aceasta masca seara, imediat cum ati ajuns acasa, eventual dupa dus. Apoi pe parcursul orei in care masca actioneaza puteti lua cina sau puteti efectua alte activitati casnice. Dupa o ora, clatiti parul cu apa din abundenta si samponati ca de obicei. Daca este nevoie, samponati de doua ori.

Dupa aceasta masca, parul este initial foarte moale, dar dupa ce o repetati, pret de cateva saptamani, parul devine mai puternic, creste repede si deja se observa zonele de regenerare de la baza firului de par.

Citește și:

Aceasta masca este indicata de 2-3 ori pe saptamana in prima luna, apoi poate fi realizata o data pe saptamana.

Sfat: pentru o actiune mai puternica, puteti incalzi usor uleiurile inainte de folosire – dar fara a le incinge, caci uleiul incins isi pierde proprietatile sau chiar devine toxic.

Citeste si: Masca miraculoasa pentru par cu ulei de ricin

Foto: par matasos - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.