Setari Cookie-uri

Cum a ai un ten hidratat si tanar - masti homemade usor de efectuat

Hidratarea este una dintre cele mai importante etape in drumul catre un ten sanatos, un ten frumos, un ten luminos si bucuros.

Sursa: Garbo.ro

Mastile naturale pentru frumusete sunt din ce in ce mai populare printre modalitatile de ingrijire a tenului si mentinerea sanatatii si a frumusetii acestuia. Pentru ca sezonul rece isi face simtita prezenta din ce in ce mai bine, m-am gandit astazi sa va impartasesc cateva dintre cele mai bune retete de masti pentru o hidratare intensa si completa a tenului.

Aceste masti se pot prepara acasa cu ajutorul ingredientelor naturale, asa ca reactiile adverse si efectele negative nu isi au locul aici.

Hidratarea tenului cu ajutorul mastilor naturale preparate acasa

Masca cu miere si iaurt

foto: fata tanara, Shutterstock

Ingrediente:

  • iaurt
  • miere de albine

Se amesteca aceste doua ingrediente si se aplica pe tenul curatat in prealabil. Se mentine timp de 20-30 de minute dupa care se clateste cu apa calda. Este una dintre cele mai simple masti pentru hidratarea tenului, dar una dintre cele mai eficiente.

Citește și:

Masca cu avocado si ulei de macadamia

foto: avocado, Shutterstock

Ingrediente:

  • un avocado copt
  • o lingura ulei de macadamia

Avocado-ul se paseaza foarte bine cu ajutorul unei furculite. Se amesteca pasta obtinuta cu uleiul de avocado si se amesteca pana cand se omogenizeaza. Masca se aplica pe tenul curat si se lasa timp de 25 de minute sa actioneze. Se clateste apoi cu apa calduta.[...]

Citeste AICI continuarea articolului

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.