Setari Cookie-uri

10 Tratamente naturale pentru toate problemele PARULUI

Caderea parului, atreata, problemele parului gras sau uscat, firele despicate si problemele parului vopsit - toate aceste neplaceri isi gasesc remediile in natura.

Ulei tratament pentru stimularea cresterii parului

Ulei tratament pentru stimularea cresterii parului

Tratament disponibil AICI

BIO-Cosmetics va ofera ulei de par natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Uleiul pentru par contine Palash, Indrayan si ulei esential de rozmarin care stimuleaza cresterea parului.
Amla, Bhringaraj si Brahmi previn inflamatiile, caderea prematura a parului si subtierea firelor de par. Bringaraj si Brahmi intaresc radacina parului. Bala intareste radacina firelor de par si confera parului vitalitate, Fenugreek previne aparitia matretii, a infectiilor si caderea parului.
Ratanjot ajuta la mentinerea culorii parului. Uleiul de morcovi protejeaza parul. Camforul, Vitamina E si Ratanjyot mentin scalpul sanatos. Uleiul decocos, susan si ricin hidrateaza si hranesc firele de par prevenind ruperea acestora.
Amla lasa parul matasos, usor de pieptanat si confera rezistenta firelor de par. Amla este folosita in mod traditional ca sampon si balsam natural pentru par deoarece intareste firele de par si previne despicarea varfurilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.