Setari Cookie-uri

Marirea buzelor: Diferentele dintre botox si acid hialuronic

Nu mai este un subiect tabu faptul ca din ce in ce mai multe romance apeleaza anual la interventii estetice, iar vedetele nu mai ascund faptul ca au ajutat-o putin pe mama natura in ceea ce le priveste.

Comunicat de presa

Dupa workshop-ul de interventii estetice noninvazive organizate de catre Dr. chirurg estetician Calin Dobos, Simona Trasca a plecat acasa cu buze mai mari si mai bine conturate. Vedeta a mai apelat si in trecut la astfel de interventii, motiv pentru care s-a aratat incantata sa fie cea pe care chirurgul estetician sa faca demonstratia live.

Am ales sa organizez din nou acest tip de workshop pentru ca exista un grad mare de dezinformare cu privire la interventiile estetice noninvazive, desi sunt foarte cautate. Printre femei circula o multime de informatii care nu sunt reale, fapt pentru care am simtit nevoia unei clarificari. Am explicat in primul rand care sunt diferentele dintre botox si acid hialuronic, in ce situatii sunt folosite si care sunt recomandarile de utilizare. Pentru ca am realizat si o demonstratie live – i-am injectat Simonei Trasca acid hialuronic in buze, participantele care nu au mai vazut asa ceva pana acum au avut ocazia sa inteleaga modul in care se desfasoara interventia”, explica Dr. Calin Dobos.

Citește și:

Atat jurnalistele, cat si celelalte invitate s-au aratat interesate de procedurile detaliate de chirurgul estetician, acesta oferindu-le informatii despre cele mai noi tehnologii din domeniu, dar si sfaturi si secrete din culisele chirurgiei estetice.

Diferentele dintre botox si acid hialuronic

Chirurgul estetician a explicat ca exista diferente intre toxina botulinica si acidul hialuronic si ca modurile lor de actionare sunt diferite. Botoxul este o proteina care reuseste, temporar, sa inhibe contractia muschilor faciali, iar injectat in doze mici, impiedica formarea si definirea ridurilor de expresie. Substanta injectabila este folosita pentru atenuarea ridurilor transverse ale fruntii, a ridurilor de la colturile ochilor, dar si a celor verticale si orizontale dintre sprancene si de la baza nasului, precum si la minimizarea hiperhidrozei axiale sau palmare.

Citește și:

Chirurgul a explicat ca este important ca substantele injectate sa fie omologate si originale, iar produsele pe care le utilizeaza sunt special realizate astfel incat sa fie impiedicata falsificarea sau contrafacerea. Doctorul utilizeaza botox cu un minim de difuziune a toxinei de la punctul de injectare, motiv pentru care efectul este concentrat.

Acidul hialuronic este utilizat pentru umplerea ridurilor de expresie sau a celor fine cauzate de imbatranirea cutanata, dar si pentru remodelarea si marirea volumului buzelor, diminuarea cearcanelor si modelarea pometilor. Acidul hialuronic se gaseste la toate organismele vii, iar la om se afla in multe tesuturi din corp, precum in dermul pielii si in cartilaje, fapt pentru care este foarte usor acceptat de catre organism.

Redensificarea dermului se realizeaza prin regenerarea celulara datorata aminoacizilor si anti-oxidantilor regasiti in substanta injectata, alaturi de acidul hialuronic. Acidul hialuronic are proprietatea de a atrage apa, motiv pentru care mentine hidratarea interna optima pielii si este extrem de versatil in utilizare.

Citește și:

Foto: buze - -shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.