Setari Cookie-uri

Epilarea definitiva laser: adjuvant psihologic in tratarea hirsutismului

15% dintre femei se confrunta cu cresterea excesiva a parului pe fata si pe corp, o boala ce ascunde de cele mai multe ori tulburari hormonale sau afectiuni ale tiroidei.

Comunicat de presa

Hirsutismul aduce cu sine in primul rand neplaceri de ordin estetic, care ulterior se transforma in traume psihice. Epilarea definitiva cu laser reprezinta acum o varianta sigura si de durata, care poate completa tratamentul medicamentos pentru obtinerea unor efecte imediate. Daca excesul de par este cauzat de tulburari hormonale, atunci apare in zone precum barbie, deasupra buzei superioare, in zona perciunilor si pe partea interioara a coapselor. De regula, parul este inchis la culoare si aspru.

Laserul Cynosure Elite, disponibil in clinicile Coquette Beauty Clinique din toata tara – Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov – utilizeaza cea mai performanta tehnologie la ora actuala. In plus dispozitivul de racire Zimmer care transforma tratamentul intr-unul foarte putin dureros alaturi de cele doua lungimi de unda diferite, mai lungi, care se pot adapta si ielii mai inchise la culoare, eliminand astfel riscurile de ardere si hiperpigmentare.

Citește și:

”Am tratat cu succes in cadrul clinicilor o multime de paciente care aveau aceasta problema, iar rezultatele au fost foarte incurajatoare pentru ele. Avand in vedere ca tratamentul medicamentos se intinde pe o perioada mai lunga pana sa dea rezultate, epilarea definitiva cu laser are avantajul de a ameliora starea psihica a pacientelor care incep sa devina mult mai increzatoare observand schimbarile imediate la nivelul zonelor tratate. Racirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser confera cea mai eficienta protectie si cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de unda ale luminii diferite asigura penetrarea la diferite profunzimi in piele. In plus acest laser este special si pentru tratarea pielii bronzate, acum ca sezonul estival tocmai s-a incheiat, in conditii de siguranta si eficacitate, precum si tratarea tipurilor de piele mai inchise la culoare, gratie parametrilor care pot fi reglati pentru a acomoda toate tipurile de grosime si culoare ale firelor de par”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Citește și:

Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser

In timpul unei sedinte de epilare cu laser, pielea absoarbe o parte din energia laser inainte ca aceasta sa ajunga la foliculii de par, iar aceasta cantitate este data de culoarea pielii. Noile tehnologii laser au reusit sa dezvolte sisteme de protectie care permit racirea pielii, la cateva grade, pe toata durata tratamentului, dar si dupa terminarea acestuia, astfel incat intreaga interventie devine nu doar posibila, dar si mai putin dureroasa.

Laserul Cynosure este un aparat versatil, care utilizeaza lasere cu doua lungimi de unda pentru proceduri eficiente atat in cazul pielii de culoare inchisa, cat si pentru cea mai deschisa la culoare. Acest fapt sporeste confortul pacientului si eficienta tratamentului prin capacitatea de a comuta intre cele doua tipuri de lasere care face intregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizeaza epilarea definitiva. Astfel prin utilizarea celei de-a doua lungimi de unda se poate elimina parului nedorit in cazul pielii bronzate sau a celei de culoare mai inchisa. In plus fiind si mult mai eficient numarul de sedinte necesare este mai mic. Cu toate acestea Coquette Beauty Clinique a mentinut preturile epilarii definitive laser constante.

Citește și:

Hirsutismul se trateaza si medicamentos cu rezultate mai mult sau mai putin spectaculoase, in functie de cauzele care au dus la aparitia lui. Insa, foarte important de stiut este ca tratamentul hirsutismului se face sub stricta supraveghere a medicului endocrinolog. Un tratament luat ”dupa ureche” poate avea efecte negative asupra pacientului.

Ceea ce ar trebui sa se retina pacientii este ca in urma tratamentului medicamentos, chiar daca se rezolva cauza hormonala, parul in 90% din cazuri ramane pe corp, asa ca singura solutie ramane epilarea definitiva. Majoritatea medicilor endocrinologi trimit pacientele in clinicile Coquette in paralel pentru a diminua din stresul psihologic cauzat de afectiuni. Epilarea definitiva laser este acum cea mai folosita metoda de tratament, care necesita mult mai putine sedinte decat celelalte tipuri, cu rezultate vizibile, adaptabilitate la tipul de piele si un confort sporit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.