Setari Cookie-uri

6 Uleiuri regenerante pentru PAR

Uleiurile hranesc intens parul, fiind indicate inclusiv parului gras (ajuta la emolierea grasimilor acumulate la nivelul scalpului si parului, ceea ce faciliteaza curatarea ulterioara a parului cu sampon). Va propunem cele mai apreciate uleiuri pentru regenerarea si ingrijirea parului.

Ulei pentru par: Ulei tratament cu Amla impotriva caderii parului

Ulei tratament cu Amla impotriva caderii parului

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera ulei de par natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Uleiul pentru par cu Amla intareste foliculii prevenind astfel caderea parului, previne incaruntirea prematura si aparitia matretii. Confera parului stralucire, revitalizeaza parul tern sau degradat si previne despicarea varfurilor. Amlalasa parul matasos, usor de pieptanat si confera rezistenta firelor de par.Amla este folosita in mod traditional ca sampon si balsam natural pentru par deoarece intareste firele de par si previne despicarea varfurilor.

Uleiul este imbogatit cu Henna (confera parului volum), Neem (previne aparitia matretii) si multe alte ierburi ayurvedice: Tulsi, Bhringaraj siBrahmi care intaresc radacina parului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.