Setari Cookie-uri

5 Aparate care fac minuni: pentru ingrijirea TENULUI acasa

Iti propunem sa incerci aparatele de ingrijire a tenului acasa, cu efecte profesionale, ideale pentru persoanele foarte ocupate, care nu au intotdeauna suficient timp sa ajunga la salon.

Aceste aparate sunt usor de folosit, cu preturi variabile, promitand o ingrijire profunda a tenului, fara a avea efecte adverse.

Sauna faciala Beurer

sauna faciala Produsul este disponibil pe site-ul EvoMag.ro - 155 lei

Sauna faciala este indicata a fi folosita in rutina saptamanala de ingrijire a tenului, inainte de a urma un tratament de exfoliere, de curatare profunda sau de scoatere a punctelor negre si albe.

Sauna faciala imbunatateste circulatia sangelui la nivelul tenului. Stiai ca pielea este ultimul organ unde sunt cedate vitaminele si mineralele din sange? Orice nutrient in deficit inseamna privarea pielii de acesta, caci nu va fi suficient si pentru piele, fiind deja cedat altor organe. O imbunatatire a circulatiei sanguine la nivelul pielii creste gradul de hranire a acesteia, previne aparitia ridurilor si a semnelor de imbatranire, a bolilor cutanate si a vergeturilor.

Citește și:

Atentie insa, persoanele care sunt diagnosticate cu cuperoza au contraindicatie pentru tratametele fierbinti.

Philips Perie pentru curatarea tenului VisaPure Essential SC5275/11

Produsul se afla la reducere in magazinele Marketonline.ro - 675,97 lei

Peria se roteste si vibreaza. Miscarea pulsanta verticala indeparteaza delicat impuritatile, incluzand murdaria, celulele moarte si resturile de machiaj. Miscarea de rotatie elimina impuritatile, lasand tenul mai curat in profunzime. Miscarile coordonate ale perilor va ofera o experienta de curatare riguroasa si confortabila.

perie faciala philips reducere

Setare de curatare delicata in profunzime

Philips VisaPure Essential dispune de 2 setari de viteza diferite: prima viteza - „curatare delicata”, pentru o curatare blanda si catifelata. Viteza a doua - „curatare in profunzime” - pentru o curatare confortabila mai intensa.

Citește și:

Silkn Face FX antirid

Produsul este disponibil pe site-ul Azerty.ro - 828 lei

Aceast aparat de uz casnic sau chiar in salon te scuteste de banii dati pe cremele antirid, iar efectele sunt mult, mult mai intense si rapide.

Silk'n FaceFX Antirid este un dispozitiv manual ce emite lumina prin in termediul unor diode (LED), utilizate in tratamentul de intinerire a tenului, prevenire a imbatranirii, a ridurilor, imbunatatind textura pielii. FaceFX Antirid este solutia pentru un ten stralucitor si plin de vitalitate

Este dezvoltat de catre inventatorii dispozitivelor de intinerire a pielii ce functioneaza pe baza de laser si impuls luminos si sunt folosite de medici. Silk'n FaceFX Antirid si tehnologia HF aduc cele mai performante dispozitive cosmetice in casa dvs. HF combina mai multe tehnologii intr-un sistem unic bazat pe lumina fractionala, ce poate fi utilizat acasa. HF realizeaza o sinergie intre energia ce da calcura si vindeca si energia optica, aceste doua tipuri combinandu-se pentru a da rezultate pe termen lung, obtinute pana acum in clinicile de specialitate.

Citește și:

Terapia cu lumina rosie LED si-a demonstrat capacitatea de a diminua aparitia ridurilor si a liniilor fine, precum si de a imbunatati textura pielii, culoarea tenului si tonusul acestuia.

Dupa numai 8 saptamani de utilizare a acestui produs, utilizatorii au sesizat:
O imbunatatire de 91% a texturii pielii
O diminuare de 69% in cazul ridurilor si al liniilor fine
Disparitia, in proportie de 47% a petelor de culoare
O diminuare, in proportie de 78%, a marimii porilor

Perie pentru curatare faciala Remington

Produsul este disponibil pe site-ul Azerty.ro - 275 lei

Aceasta perie pentru curatarea tenului prezinta efecte de zeci de ori mai active decat obisnuitul disc demachiant, iar dupa numai cateva saptamani de utilizare efectele asupra tenului sunt spectaculoase.

Peria pentru fata prezinta mai multe capete de schimb si poate fi utilizata inclusiv de catre persoanele cu ten sensibil.

Citește și:

Aparat pentru curatare faciala

Produsul este disponibil pe site-ul EvoMag.ro - 247 lei (produsul se afla la reducere)

Scurta descriere
Aparat pentru curatarea si intretinerea zilnica a pielii faciale

2 setari de viteza a masajului prin vibratii

3 accesorii ( perie dura, perie moale, accesoriu compact )

Rezistent la apa

Forma ergonomica

Incarcare rapida a bateriilor cu ajutorul incarcatorului inclus

Buton de pornire/oprire iluminat

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.