Setari Cookie-uri

REDUCERI: Produse BIO pentru ingrijirea TENULUI

Alege produsele naturale pentru o ingrijire zilnica a tenului tau, produse destinate reducerii semnelor de imbatranire si refacerii structurii celulare a pielii.

SEADERM Sea Hydra - Ser Multi-hidratant

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Hydratlantic Complex. Cu ingrediente active marine din Oceanul Atlantic

Provenite din Atlantic, extractele de alge verzi Codium, de alge brune Himanthalia si colagenul marin continute în acest complex confera tenului confortul unei hidratari intensive de lunga durata. Apa din sursele termale de adancime ale oceanului, foarte bogata în oligo-elemente, remineralizeaza celulele în profunzime.

Tenul dumneavoastra va straluci.

Ser Anti-Rid Hidratant Super Power Mezo Zi/Noapte

Produsul este disponibil pe site-ull Vegis.ro

Pentru toate tipurile de piele

Cu doza maxima 100% de acid hialuronic

Peptide biomimetice

Acid lactic

Descrierea produsului:

Acest ser se adreseaza tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru pielea uscata, deshidratata si sensibila.

Citește și:

Contine doza maxima concentrata de acid hialuronic 100%.

Eficacitatea sa a fost dovedita stiintifi, astfel ca:

Pielea a fost cu 98% vizibil mai hidratata

Pielea are cu 83% un aspect vizibil mai tanar

Testele efectuate in Vivo efectuate sub atenta supraveghere a dermatologilor pe un grup de 25 de femei pe o perioada de 6 saptamani au aratat ca utilizarea serului si a cremei din aceeasi gama au condus la inversarea varstei biologice a tenului cu 10 ani!

Hidratare intensa timp de 24h

Calmeaza pielea dupa tratamentele cosmetice

Actiune:
Serul de hidratare activ imbunatateste in mod evident calitatea pielii – imbunatateste fermitatea, elasticitatea, umiditatea epidermei, textua si culoarea pielii. Inhiba in mod eficient aparitia ridurilor, vindeca pielea dupa tratamentele estetice medicale, netezeste tenul si confera stralucire.

Citește și:

Kwas HialuronowySerul contine doza maxima 100% de acid hialuronic concentrat, unul dintre cei mai puternici agenti de hidratare, hranind pielea pe durata indelungata, mentinand astfel nivelul optim de hidratare si prevenind aparitia ridurilor.

PeptydySerul contine si peptide biomimetice, care stimuleaza producerea de colagen nou, revitalizeaza pielea, ii confera fermitate si intinereste tenul, restabilind astfel structura naturala a pielii, prevenind lasarea acesteia.

Kwas LaktobionowyAcidul lactic continut hidrateaza pielea si normalizeaza procesul de exfoliere. De asemenea, stimuleaza producerea de ceramide, lipsa acestora provocand aparitia ridurilor si aparitia procesului de imbatranire prematura.

Efect:

Piele vizibil mai tanara – revitalizata, frumos intinsa, mai ferma, radianta, catifelata la atingere.

Citește și:

Contur ochi cu acid hialuronic Rosé Exclusive

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Acest contur ochi exclusivist are un efect remarcabil ANTI-AGE, iar pielea din jurul ochilor va redeveni tanara, neteda si fina.

Conturul de ochi cu acid hialuronic Rosé Exclusive are la baza un complex unic de ingrediente active si contine:
- acid hialuronic,
- extract de aloe vera,
- unt de mango,
- unt de shea,
- ulei de ricin,
- apa de trandafir,
- ulei de trandafir,
- ulei de samburi de caise,
- amidon de porumb,
- emulgator din plante,
- tocoferol din ulei de floarea soarelui.

Ser Corector Anti-Rid Laser Xtreme

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Actiune:
Efectul de corectare si de lifting este garantat de:

Biolumen Lift – un ingredient activ revolutionar bazat pe polifenoli proveniti de la dudul indian, care sub influenta luminii UV, convertesc lumina care cade peste ten in lumina rosie. Sub influenta luminii rosie, celulele din straturile profunde ale pielii sunt stimulate sa se regenereze, ceea ce duce la o crestere foarte mare in elastina, responsabila de fermitatea si elasticitatea pielii. Astfel, pielea este vizibil intinerita.

Citește și:

Microretelele de acid hialuronic – au rol de puternica hidratare, fiind folosite in tratementele de medicina estetica. O concentratie mare in corp garanteaza un aspect tanar. Microretelele de acid hialuronic formeaza o plasa pe suprafata pielii, retinind astfel apa in epiderma. Acidul hialuronic este responsabil de elasticitatea si flexibilitatea pielii, tonificand si reconturand aspectul tenului.

Peptide biomimetice – stimuleaza producerea de colagen nou, revitalizeaza pielea, ii confera fermitate si intinereste tenul, restabilind astfel structura naturala a pielii, prevenind lasarea acesteia.

Efect:
Pielea este neteda, intinsa si radianta, vizibil mai ferma si elastica, ridurile sunt reduse, structura si culoarea pielii este imbunatatita.

Eficacitatea serului este confirmata in studiile In Vivo*
Piele vizibil mai intinsa cu 96%
Piele neteda si stralucitoare cu 98%
Riduri vizibil reduse cu 97%

Citește și:

Unt de Shea

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Un copac care creste in savanele din vestul Africii ne ofera acest produs extraordinar, supranumit si "aurul femeilor".

Bogat in minerale si in vitaminele A, D, E si F, untul de Shea este intre cele mai utilizate produse in industria cosmetica.

Vitamina A stimuleaza formarea de noi tesuturi, elimina celulele moarte si accelereaza procesul de cicatrizare. Asigura elasticitate si finete pielii, previne aparitia ridurilor, favorizeaza regenerarea si protejeaza pielea impotriva deshidratarii.

Vitamina D creste absorbtia si favorizeaza retentia calciului, avand o foarte buna actiune calmanta in acelasi timp.

Vitamina E are cel mai important rol impotriva imbatranirii. Fiind un foarte puternic antioxidant, impiedica oxidarea acizilor grasi nesaturati din structura peretilor celulari. Protejeaza totodata impotriva radicalilor liberi, responsabili de distrugerea ADN-ului celular, pierderea elasticitatii si aparitia ridurilor.

Citește și:

Vitamina F ajuta la mentinerea permeabilitatii normale a membranelor celulare, arde grasimile saturate si asigura sanatatea pielii.

Utilizari:

Unt de Shea pentru fata si buze: este un foarte bun hidratant si se poate transforma cu usurinta in cel mai bun prieten al tau, mai ales pentru tenul uscat si sensibil. In plus, ridurile vor deveni mai putin vizibile.Pe buzele uscate sau crapate aplica in fiecare zi un strat subtire de unt de Shea, iar buzele tale vor deveni din nou moi si catifelate.

Unt de Shea pentru par: Se topeste putin unt de Shea in palma si se aplica pe scalp si varfuri. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute infasurand parul cu un prosop, dupa care se spala parul cu sampon. Este foarte util in cazul parului uscat/cret si un remediu foarte eficient antimatreata.

Unt de Shea pentru vergeturi, in timpul sarcinii si alaptarii: Datorita vitaminelor din compozitie, untul de Shea previne si trateaza vergeturile daca este folosit cu regularitate. Fiind un produs 100% natural, poate fi folosit fara probleme in timpul sarcinii, deoarece nu contine niciun element daunator bebelusului.

Unt de Shea pentru pielea sensibila a bebelusilor: fiind hidratant si 100% natural, fara substante chimice adaugate, untul de Shea are grija ca bebelusul sa nu faca iritatii de la scutec.

Unt de Shea dupa epilare sau ras: este un foarte bun calmant.

Unt de Shea pentru calmarea arsurilor solare, dar si inainte de soare, datorita factorului de protectie UV.

Untul de Shea este foarte eficient pentru psoriazis, dermatite, eczeme, eruptii cutanate, piele iritata, cicatrici si dureri musculare.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.