Setari Cookie-uri

Frumusete si ingrijire la FEMININ: 5 produse BIO pentru noi, femeile

Femeile au nevoie de produse special concepute pentru nevoile lor, asadar va propunem cateva dintre cele mai eficiente si revolutionare produse BIO, naturale sau medicale pentru femei.

Crema pentru intretinere sani 75ml Viva Natura

Crema pentru intretinere sani 75ml Viva Natura

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Crema pentru sani VivaNatura a reunit intr-o formula completa, ingredientele cu efecte benefice in ceea ce priveste intretinerea sanilor. Utilizata in mod consecvent, crema tonifica pielea si tesuturile profunde ale sanilor, determina cresterea in volum a acestora. Substantele active din plante, uleiuri naturale, au un continut bogat de hormoni feminini, care contribuie la dezvoltarea sanilor.

Mararul, feniculul si anasonul, care se gasesc in compozitia cremei, contin fitohormoni, estrogeni naturali, care ajuta la dezvoltarea sanilor si a caracterelor sexuale feminine. Uleiul de germeni de grau are efecte remarcabile in ceea ce priveste tonifierea si elasticizarea pielii, previne imbatrinirea ei si aparitia vergeturilor, prin stimularea sintezei de colagen si elastina. Este bogat in vitamine, in special vitamina E si K, si acizi grasi polinesaturati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.