Setari Cookie-uri

Suplimente si vitamine pentru PAR si UNGHII sanatoase

Iti recomandam suplimente alimentare care hranesc parul, accelereaza cresterea acestuia si ii previn caderea.

Par Si Unghii - 60 Cps

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Descriere:
In momentul in care parul este afectat, nu este de ajuns un sampon bun, este nevoie de o buna hranire a radacinii firului de par. Par si unghii se recomanda in situatiile in care parul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern si cand exista tulburari de crestere a unghiilor, de tipul: unghii friabile, fragile sau cu aspect patat.

Par si unghii este o combinatie de substante active cu rol in protejarea parului si a unghiilor, avand la baza complexul B, esential pentru sanatatea acestora. Drojdia de bere si germenii de grau contin proteine, vitamine, minerale si oligoelemente. Aminoacizii (cisteina si metionina) sunt constituenti esentiali ai keratinei, component de baza a structurii parului si a unghiilor. Cuprul si fierul au rol important in prevenirea caderii parului. Numar comprimate 60.

Citește și:

Visislim BEAUTY

Produsul este disponibil pe site-ul CufarulNaturii.ro

Visislim BEAUTY reface parul deteriorat, hranindu-l si hidratandu-l din interior. Lupta impotriva caderii parului, intarind legatura dintre radacina parului si pielea scalpului. Visislim BEAUTY reduce matreata prin hranirea si hidratarea activa a scalpului. Accelereaza cresterea parului, facandu-l mai puternic, mai elastic si mai rezistent in fata efectelor daunatoare ale uscatorului de par, a tratamentelor chimice, precum si ale conditiilor meteo nefavorabile (frig, vant, soare, etc).

Visislim BEAUTY intareste unghiile moi, casante si exfoliante. Accelereaza cresterea acestora si imbunatateste aspectul lor, ajutandu-le sa devina sanatoase si frumoase.

Visislim BEAUTY hraneste si hidrateaza pielea in profunzime. Aceasta devine elastica, stralucitoare si moale ca matasea. Visislim BEAUTY incetineste procesul de imbatranire si previne aparitia ridurilor, datorita efectului antioxidant puternic. Imbunatateste starea epidermei, ajutand astfel la regenerarea pielii, redandu-i un aspect tanar si plin de vitalitate.

Citește și:

Vitamine pentru par si unghii

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Vitamine pentru unghii si par este un complex care, prin componentele sale active, previne si reduce caderea parului, restabileste echilibrul fiziologic al firului de par, stimuleaza cresterea naturala si sanatoasa a parului si unghiilor, marindu-le totodata si rezistenta.

Cauze care pot afecta sanatatea parului:
Orice modificare a ritmului normal de viata poate influenta podoaba capilara, ca de exemplu: andropauza la barbati, menopauza la femei, emotiile puternice, fie ele pozitive sau negative, stresul, socurile nervoase, malnutritia, anorexia, bulimia, medicamente luate in exces, factorii poluanti de mediu, toate acestea dar si altele pot cauza deteriorarea si caderii parului.

Unghiile: reprezinta o protectie a terminatiilor nervoase din degete, un strat al pielii alcatuit dintr-o proteina numita keratina. Sanatatea organismului dumneavoastra se reflecta in aspectul unghiilor. Unghiile fragile, casante, striate, arcuite sau patate indica lipsa de vitamine si minerale din organism (anemie), dar si alte afectiuni precum: afectiuni hepatice, renale, pulmonare sau diabet.

Citește și:

- vitamina B1 (tiamina): este indispensabila in metabolismului glucidelor, regleaza functionarea sistemului nervos si a celui muscular, ajutand in afectiuni ca: anorexie, stres, iritabilitate, oboseala generala, nevrite si polinevrite.

- vitamina B6 (piridoxina): are influenta benefica asupra pielii, precum si in procesul de crestere. De asemenea, piridoxina intervine in: buna functionare a sistemului nervos, a maduvei osoase ; producerea de globule rosii si de anticorpi; controlarea echilibrului sodiului si al potasiului, al sistemului muscular si osos; metabolismul colesterolului, impiedicand depunerea acestuia pe peretii interiori ai arterelor (ateroscleroza);

Calciul este principalul mineral responsabil de buna sanatate a oaselor. De asemenea, organismul foloseste calciu si pentru a asigura contractia eficienta a muschilor si pentru functionarea structurilor nervoase.

Citește și:

Zincul este un element mineral esential pentru diviziunea si cresterea celulara.

Calciul si zincul, actionand impreuna, mentin sanatatea sistemului nervos, muscular si osos, buna functionare a inimii si circulatiei sangelui, inlaturand nervozitatea si stresul, cauze ale caderii masive a parului.

Fierul: are proprietati antioxidante, incetinind procesele de imbatranire la nivelul foliculilor pilosi, impiedicand caderea parului.

Metionina si cisteina: sunt aminoacizi sulfurati esentiali pentru piele, unghii si par intrucat stau la baza proteinei beta-keratin ce intra in componenta firelor de par si a unghiilor, jucand un rol important in procesul de intarire al acestora.

Cuprul: este un element indispensabil in sinteza keratinei.

Extractul de germeni de grau: este un exceptional regenerant celular prin continutul bogat in vitamine, minerale si aminoacizi esentiali.

Citește și:

Extractul de mei: este bogat in aminoacizi, vitamine si minerale, acestea are un rol important in mentinerea nivelului normal al metabolismului in piele si in bulbul firului de par. Extractul de mei imbunatateste esential starea parului si a pielii, evita deshidratarea, restabileste structura degradata si previne caderea parului.

Drojdia de bere: are in alcatuire 16 aminoacizi, 14 minerale si 17 vitamine, este antianemic, vitaminizant, antitoxic, remineralizant, protector al sistemului nervos, anticolesterolemiant, stimulator al glandelor endocrine, fiind folosita pentru prevenirea caderii parului.

Prin aceasta structura complexa, Vitamine pentru unghii si par, prin componentele sale active, previne si reduce caderea parului, stimuleaza cresterea naturala si stabilizeaza echilibrul fiziologic al firului de par, stimuleaza cresterea sanatoasa si intarirea unghiilor.

Citește și:

Par Si Unghii Sanatoase

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Actiuni: Zincul contribuie la sinteza normala a ADN-ului, la procesele de diviziune celulara normala din organism, la mentinerea sanatatii unghiilor, a pielii si a parului, la sinteza normala a proteinelor si la metabolismul normal al macronutrientilor;

Coada- calului sustine trofismul tesuturilor conjunctive si este benefic pentru sanatatea parului si a unghiilor;

Drojdia de bere este o sursa de vitamine si minerale.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.