Setari Cookie-uri

5 Idei de Cadouri senzoriale de la Iepuras

Sarbatorile pascale mai ca ne bat la usa. Va propunem 5 cadouri naturiste si senzoriale pentru Ea, de la Iepuras.

Crema pentru curatarea tenului

Crema este disponibila pe site-ul Sabon.ro

O crema de curatare bogata in ulei de ceai alb detoxifiant, ulei de nuca de cocos hidratant si unt de Shea, ce curata tenul in profunzime.

Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale, fiind bogat in acizi grasi esentiali si in vitaminele A, E si K. Acesta are multiple proprietati benefice, mentinând nivelul optim de hidratare al pielii si contribuind la regenerarea celulara.

Masca pentru hidratare intensa

Masca este disponibila pe site-ul Yves-rocher.ro

Masca de ten pentru hidratare intensa :
- Hidrateaza (1) intens si durabil pielea
- Confera tenului suplete si confort, revitalizata din interior
- Reda pielii luminozitatea si prospetimea

Avantaj: O textura de gel cu efect de detoxifiere, pentru un plus de luminozitate instanta.

Citește și:

Set Wellness cu Trandafir salbatic

Setul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics

Setul contine crema de maini si spumant aromatic de baie.

Aveti grija de mainile Dvs. pentru o senzatie de bunastare cu extracte naturale de Trandafir salbatic! Aceasta crema noua Herbacin Wellness hidrateaza mainile uscate si crapate, lasandu-le pe termen indelungat perfect hranite si ingrijite. Crema de maini cu Trandafir salbatic Herbacin Wellness combina puternica protectie a pielii cu hidratarea intensiva si cu proprietatile regenerante ale maceselor.

Aceasta crema de maini, testata dermatologic, estefara parabeni, nu contine uleiuri minerale, nu contine ingrediente animale si nu este testata pe animale. Trandafirul, cunoscut sub denumirea de “ Regina a florilor”, a devenit simbolul iubirii, al romantismului si a frumusetii perfercte. Parfumul influenteaza in mod pozitiv starea fiecarui individ. Spumantul de baie Wellness Herbacin, cu esente de Trandafir de Damasc si extracte de Trandafir salbatic, hraneste si hidrateaza pielea Dvs. intr-un mod natural, crescand totodata senzatia generala de bunastare si contribuind la statusul armonios al corpului si sufletului.
Dozaj: 1-2 capace la o baie.

Citește și:

Sampon handmade senzorial

Samponul este disponibil pe site-ul Sabon.ro

Un sampon de par hranitor, fara SLS, parabeni si sare. Cu un complex puternic de ingrediente care curata, hranesc scalpul si mentin parul stralucitor si protejat. Imbogatit cu planta Inca Inchi care contine omega 3, 6 si 9 si vitamina E, si cu unt Monoi combinat cu ulei de nuca de cocos.

Masca cresterea parului pe baza de drojdie de bere si ulei din germeni de grau

Masca pentru par este disponibila pe site-ul Bioportal.ro

Masca cresterea parului pe baza de drojdie de bere si ulei din germeni de grau pentru toate tipurile de par (cod AO14) Nu contine parabeni si PEG. Drojdia de bere - sursa naturala de proteine valoroase, vitamine si microelemente - patrunzand in structura parului, creste metabolismul, stimuleaza si accelereaza crseterea firelor de par. Uleiul de germeni de grau hraneste si regenereaza intensiv, impiedicand caderea parului. Sucul de mesteacan intareste radacina parului, uleiurile presate la rece confera o stralucire naturala, lasa parul matasos si usor de pieptanat. Alte extracte prezente in compozitie: iarba mare, strugurii ursului, armurariu, ulei din samburi de coacaz alb, ulei din nuci de cedru, ulei de maces, vitaminele B5 si E, glucosamine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.