Setari Cookie-uri

5 Sampoane BIO antimatreata: pentru par curat si stralucitor

Sampoanele BIO antimatreata folosesc plante si extracte naturale care regleaza secretia de sebum a capului, curata parul si stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului. Aceste 5 sampoane se numara printre cele mai apreciate produse antimatreata.

5 Sampoane BIO antimatreata

Sampon antimatreata cu17 plante siberiene (toate tiurile de par)

Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Sampon special pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene, limba cainelui, fructe de vuitoare si gudron de mesteacan – impotriva matretii

Nu contine SLS si parabeni. Sampon pe baza de Apa de gheata (Meltwater) - apa “moale”, provenita din topire, ce ofera o baza blanda de spalare. Complexul de 17 plante siberiene, limba cainelui, fructele de vuitoare si gudronul de mesteacan calmeaza pielea iritata a capului, imbunatateste circulatia sanguina, creste functiile sale de protectie, hraneste intensiv si intareste parul. Complexul de 17 plante: rhododendron daurian, iarba mare, atragena siberiana, siminoc, splinuta dauriana, ciocul berzei, pedicularis, rubus saxatilis, urzica, sapunarita, musetel, gura porumbelului, rhodiola rosea, urzica de Mongolia, gura lupului de Baical, polygonatum odoratum, urzica moarta.

Citește și:

Sampon Antimatreata Bio/Eco

sampon antimatreata bio eco Samponul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Acest sampon cu salvie si albastrea ecologice reglementeaza productia de sebum, reduce matreata vizibil de pe scalp si previne formarea ei. Folosit regulat samponul previne formarea de matreata. Salvie organic calmeaza pielea capului si are un efect de echilibrare în colaborare cu revigorarea extractului de lamaie organica.

Extractul de albastrele organice: au efect de hidratare.

Extract de frunze de neem: regleaza nivelul scalpului si au un efect antibacterian

Sampon antimatreata volum Himalaya

sampon bio natural antimatreata himalaya Vezi pret si detalii pentru samponul Himalaya Anti-Dandruff

Contine un amestec de ulei din Arbore de ceai si alti agenti ce au proprietati antifungice si actioneaza eficient asupra bacteriei ce cauzeaza formarea matretii.

Utilizarea regulata ajuta la reducerea vizibila a matretii, a mancarimilor, prevenind recurenta.

Citește și:

Formula este special creata pentru a oferi volum si elasticitate parului gras.

Sampon Antimatreata Cu Ulei De Cocos TRIO VERDE

sampon bio antimatreata tri verde cu ulei de cocos Samponul este disponibil pe site-ul Vegis

Noua gama de sampoane Trio Verde curata delicat si ingrijeste parul de la radacina pana la varf, oferindu-i protectie impotriva agresiunilor mediului. Uleiurile vegetale naturale din compozitia sa ajuta parul sa se mentina matasos, stralucitor si sanatos.

Sampon antimatreata cu ulei de cocos - Previne si elimina matreata datorita formulei ce are la baza ulei de cocos, iar ingredientul activ natural Octoprix are un efect netoxic si o actiune antimicrobiana si antioxidanta.
Produsul nu contine parabeni sau coloranti.

Sampon antimatreata pentru toate tipurile de par Retetele Bunicii Agafia

sampon natural antimatreata Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Contine extracte de sapunarita, scoarta de stejar, urzica si nalba. Sampon cu actiune blanda. Nu usuca scalpul, previne mancarimile si formarea matretii. Hraneste, intareste parul, confera un aspect natural si sanatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.