Setari Cookie-uri

Masca de orez - secretul tineretii japoneze

Ai implineste anul acesta 80 de ani insa ai crede ca are 50. In urma cu sapte ani, medicii i-au spus ca mai are doar sase luni de trait din cauza unui cancer nemilos. Chipul japonezei - pe care am cunoscut-o la un eveniment holistic din sudul Californiei, emana bunatate si frumusete. Imi marturisteste ca, in limba japoneza, Ai inseamna iubire. Probabil ca acesta este unul din secretele tinertii ei.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

________

Ai imi explica faptul ca fiecare emotie si fiecare gand se intiparesc in trupul nostru. O fiinta animata de trairie pozitive - bucurie, recunostinta, generozitate, iubire, compasiune, pasiune pentru ceea ce face, va avea o lumina in priviri care, o stralucire care ii va atrage pe cei din jur ca un magnet. Pe de alta parte, gandurile de razbunare, ura, suparare, furie, plictiseala, apatia si ne multumirea aseaza pe chipul nostru ani pe care nu-i avem. Si pe care toate cosmeticele din lume- cu caviar sau fara, nu ii pot sterge.

"O crema de calitate va da intotdeauna rezultate mai bune, atunci cand inima este fericita," imi spune Ai si imi zambeste cu subinteles. Nu ma las si incerc sa aflu daca isi mentine netezimea obrazului si cu alte ingrediente in afara unei stari emotionale echilibrate.

Citește și:

In cele din urma, Ai imi povesteste despre o masca japoneza care are darul de a alunga anii de pe fata, facand pielea sa arate neteda si frumoasa. Principalul sau ingredient este considerat de japonezi arma lor secreta in materie de frumusete. Orezul - caci despre el vorbim, este bogat in vitamina B. Aceasta stimuleaza regenerarea celulelor si incetineste procesul de imbatranire.

masca naturista pentru ten: masca de orez traditionala japoneza

Masca japoneza de orez pentru intinerirea tenului

Ingredientele necesare prepararii mastii constau in:

  • 2-3 linguri de orez
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura de lapte

Modalitate de preparare:
Pune 2-3 lingurite de orez intr-o oala cu apa si tine-o pe foc mic pana cand orezul se inmoaie. Apoi spala orezul si pune-l intr-un castron. Adauga o lingura de miere si una de apte. Amesteca ingredientele pana cand devin o pasta omogena. Aplica masca pe fata si las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Apoi indeparteaz-o de pe chip cu apa din abudenta. Surplusul ramas dupa aplicare poate fi pastrat in frigider pana la patru zile.

Citește și:

Poti folosi masca zilnic. Dupa cateva utilizari, vei constata ca pielea ta devine mai catifelata si mai luminoasa.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.