Setari Cookie-uri

Cele mai bune produse pentru slabit - Forumul Healthy

Aceeasi problema care ne tot macina ramane in continuare un subiect interesant de discutie si anume: metoda de slabire ideala. Cum idealul nu prea exista, nu ne ramane decat sa incercam tot felul de metode pentru a ne mentine silueta si frumusetea si care totodata sa nu ne pericliteze sanatatea. Unele dintre noi au gasit cateva astfel de metode care au dat rezultate, eliminand surplusul de kilograme si celulita. Va invit sa aflam impreuna ce sfaturi ne dau aceste persoane.

Aceeasi problema care ne tot macina ramane in continuare un subiect interesant de discutie si anume: metoda de slabire ideala. Cum idealul nu exista, nu ne ramane decat sa incercam tot felul de metode pentru a ne mentine silueta si frumusetea si care totodata sa nu ne pericliteze sanatatea. Unele dintre noi au gasit cateva astfel de metode care au dat rezultate, eliminand surplusul de kilograme si celulita. Va invit sa aflam impreuna ce sfaturi ne dau aceste persoane.

Beatrice88 ne spune: "Buna fetelor! Dupa parerea mea cele mai bune produse pentru slabit sunt mersul la un salon care sa realizeze tratmente profesioniste pentru slabit si anticelulitice. Eu sincer am incercat foarte multe produse dar am ajuns la concluzia ca tot mersul la salon da randament. Si nu oricum."

Danaelapuiu ne sfatuieste sa avem grija: "Dupa toate produsele folosite nu m-am ales decat cu sindromul colonului iritabil. Si chiar si asa nu slabesc si vad ca nu reusesc sa ma vindec. Sper ca nu functioneaza tot pe...,,iesiri afara"..."

Citește și:

Vlad282 prefera tratamentele naturiste: "Tot ce va spun e sa nu va infometati!!! Folositi produse naturiste pentru slabit care sa nu compromita buna functionare a organismului."

Alte sfaturi se refera la capsulele de slabit, insa avand in vedere efectele lor foarte grave despre care nu se prea vorbeste va recomand sa nu le folositi, aceste efecte negative mergand pana la cancer pe termen... nu foarte lung. Pentru mai multe informatii in acest sens cititi "Era sa mor de la o pastila de slabit" sau discutiile de pe Forum.

Va asteptam la rubrica de comentarii sa stam de vorba pe aceasta tema, iar daca doriti sa aflati restul parerilor deja postate apasati aici.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.