Setari Cookie-uri

3 metode pentru a scapa de constipatie - Forumul Healthy

Constipatia este o problema cu care ne putem intalni la orice varsta, cauzele acesteia si posibilitatea de readucere la normal a tranzitului intestinal variaza insa de la o persoana la alta.

Consuma seara prune uscate

Cititoarea noastra,Mica, ce mai mereu ne ofera sfaturi demne de luat in seama ne ajuta si de data aceasta:Pai raspunsul sunt chiar fructele uscate, dupa cum ai spus si tu Lucia.Maninca seara inainte de culcare 10 prune uscate (cam o canita de cafea plina cu orice fel de fructe uscate de fapt) iar dimineata cind te trezesti bea o cana cu apa pe stomacul gol.Prunele (si nu cele afumate) sunt cele mai bune.Daca mincate seara nu e de ajuns, atunci dupa ce bei apa dimineata mai maninca 10.
Succes! "

Cura cu tarate de grau

Jemilena03 ne sfatuieste cum sa scapam de constipatie prin cura cu tarate de grau: "Ar mai fi cura cu tarate de grau: 2 linguri rase de tarate de grau(dar nu din comert, cauta la cineva care are grau si face faina la moara), cu o lingurita de miere de albine, oparita cu lapte clocotit(e mai gustos decat cu apa clocotita) se mananca dimineata pe stomacul gol: se tine aceasta cura 2-3 luni. Nu are rezultat imediat, tr. rabdare. Ideea e ca se creeaza un bol alimentar care circula prin intestin si, in timp, regleaza tranzitul intestinal, il normalizeaza, intr-o mai mica sau mai mare masura. Sper sa-ti fie de folos sfatul meu. "

Citește și:

Uleiul de in

Megas ne spune: "Draga mea, crusinul e periculos, pt ca pur si simplu iti razuieste intestinul si in plus, pe termen lung, favorizeaza aparitia cancerului de colon. La un control dermatologoc de rutina mi s-a explicat ca sanatatea intestinului decide sanatatea intregului organism, pt ca in intestin se absorb nutrimentele din hrana, de la vitamine pana la minerale si altele. in plus, de cele mai multe ori, staza intestinala si stagnarea fecalelor, neurmata de defecare duce la probleme ginecologice (de la vaginite microbiene pana la infectii urinare dintre cele mai grave.). ca sa nu bat campii teoiretizand, mie una mi s-a prescris biotics de la ozone (3 pe zi) una la masa cu multa apa si care se absoarba in combinatie cu carbohidratii. Regleaza mucoasa intestinala care are in jur de 1,5 kg in intregime si care decide inclusiv imunitatea, pe langa functia de mediu de absorbtie, mai sus precizat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.