Setari Cookie-uri

Inovator: Cum tratezi CIUPERCA PICIORULUI

Onicomicoza sau boala cauzata de infectia fungica a unghiei afecteaza intre 3-9% din populatia planetei.

Comunicat de presa

Unghiile de la picioare sunt expuse unui risc de infectare de patru ori mai mare decat cele de la mana, iar barbatii sufera de aceasta infectie mai des decat femeile. Afectiunea este, totodata, mai des intalnita odata cu inaintarea in varsta.

Cum apare onicomicoza?

Sportivii in general dezvolta astfel de afectiuni intrucat pantofii de alergat umezi sau picioarele care transpira usor reprezinta un mediu propice pentru dezvoltarea ciupercii. Riscul de infectare este cu atat mai mare cu cat exista anumite zone vatamate ale unghiilor, cum este cazul persoanelor care sufera de psoriasis si diabet.

ciuperca piciorului tratament laser

Pe masura ce fungul patrunde tot mai adanc in unghie, acesta cauzeaza depigmentarea, ingrosarea si faramitarea acesteia. Unghia poate deveni alba, neagra, galbena sau verzuie si se poate chiar desprinde de deget. Chiar si zonele inconjuratoare se pot inflama si deveni dureroase, facand ca mersul pe jos sa devina dificil.

Citește și:

Din pacate optiunile clasice de tratament sunt putin numeroase si includ creme topice antifungice ce nu pot penetra unghia in mod adecvat pentru a indeparta complet ciuperca (fungul), antifungice orale ce pot dauna ficatului sau indepartarea permanenta a unghiei, o optiune deloc placuta si inestetica”, explica Andreea Iftimie, medic estetician.

O noua terapie complet nedureroasa care vindeca ciuperca piciorului este acum disponibila prin intermediul laserului Sciton, in cadrul clinicii fUNGHIA. Laserul Sciton, produs de compania americana care se mandreste cu cele mai performante lasere platforma, miniclinici intr-un singur aparat, reuseste prin intermediul aplicatiei Clear Toe sa distruga definitiv porii fungului.

French pedicure and pink flowers photo@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.