Setari Cookie-uri

Raceala sau Gripa? Trateaza-te Homeopat

Virozele respiratorii, raceala si gripa sunt afectiuni care apar frecvent in anotimpul rece. Insa pot la fel de bine sa apara si in sezonul cald.

Comunicat de presa

tratament homeopat gripa si raceala Specialistii estimeaza ca pe parcursul unui an, un copil face aproximativ patru sau sase viroze respiratorii comparativ cu persoanele adulte care fac doua sau trei viroze. In aceste context, cum ne tratam virozele?
In ceea ce priveste tratamentul, acesta vizeaza profilaxia, prevenirea imbolnavirilor si tratamentul propriu-zis. Daca despre viroze si raceli se poate vorbi mai lesne, despre gripa se discuta doar in contextul unor epidemii sau pandemii, potrivit prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent in stiinte medicale.

In tratarea unor astfel de boli ale aparatului respirator superior, specialistii recomanda, datorita eficacitatii si sigurantei lor, preparatele homeopatice.

Potrivit prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, “tratamentul alopat este foarte simplu si oarecum standardizat deoarece este redus la cateva substante. Tratamentul homeopatic este mult mai nuantat in aceste boli acute ale aparatului respirator si tine seama de regulile de baza ale homeopatiei”. Mai exact, in timp ce tratamentele alopate trateaza diagnosticul, medicamentele homeopatice trateaza simptomele. Tratamentul homeopatic se administreaza in functie de etapele afectiunii. Prin urmare, “daca este foarte la inceput, inainte de aparitia bolii propriu-zise, tratamentul ideal este cu Oscillococcinum. Acesta este un preparat care realizeaza o imunostimulare nespecifica, el fiind obtinut din ficat si inima de rata”, a mai subliniat prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent in stiinte medicale.

Citește și:

Tratamentul homeopatic cu Oscillococcinum administrat duce la o vindecare rapida si definitiva. Singura conditie este ca acesta sa fie efectuat corect. In acest fel se impiedica cronicizarea afectiunii si aparitia complicatiilor. Potrivit prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, tratamentul cu Oscillococcinum este eficace. Acest produs trebuie administrat de la primele semne de boala. In ceea ce priveste dozajul, din acest medicament homeopatic se administreaza initial un tub.

Daca aceasta doza nu este suficienta, atunci dupa sase ore se va mai administra inca un tub, iar la acelasi interval de timp se va lua si al treilea tub de Oscillococcinum. Daca nici in acest stadiu boala nu s-a oprit si continua sa se dezvolte, dar cu manifestari mai reduse, atunci se mai poate lua un tub sau doua pe zi, la 12 ore, timp de o zi sau pana la maximum trei zile.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.