9 Condimente romanesti cu proprietati terapeutice

Bucataria romaneasca este laudata in toata lumea pentru preparatele sale traditionale si aromele delicioase folosite. Desi preparate romanesti sunt in marea lor majoritate bogate in grasimi si medicii recomanda a fi consumate cu moderatie, totusi condimentele romanesti sunt adevarate medicamente. Va propunem sa descoperiti proprietatile terapeutice ale celor mai folosite condimente pe meleagurile noastre. Daca vreti sa le pastrati in totalitate proprietatile, va recomandam sa le folositi crude sau deshidratate, iar in mancaruri sa le adaugati spre finalul prepararii pentru a nu le distruge vitaminele.

9 Condimente romanesti cu proprietati terapeutice - Busuiocul – beneficii si proprietati terapeutice - Slide 2 din 9
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Kudika sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Vrei sa primesti zilnic informatii despre sanatate, tratamente naturiste si diete? Urmareste-ne pe Facebook!

Discutii despre 9 Condimente romanesti cu proprietati terapeutice

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Kudika incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

Produse recomandate

Mai multe produse recomandate din parfumuri parfumuri de dama »

Galerii Sanatate

2 / 9

Busuiocul – beneficii si proprietati terapeutice

Busuiocul este bogat in uleiuri volatile pretioase, aroma sa fiind un puternic stimulent, antidepresiv si afrodiziac in aromaterapie. Ca aliment, busuiocul contine principii active anticancerigene si antiimbatranire, este un tonic digestiv si cerebral excelent, contine vitamine si minerale indispensabile bunei functionari a organismului. Specialistii recomanda busuiocul in numeroase preparate culinare, iar in salate poate fi consumat chiar crud (se consuma frunzele).
Va recomandam sa cititi si:
10 Terapii naturiste cu Busuioc
Beneficii ale consumului de busuioc

Foto: sxc.hu

2.