Setari Cookie-uri

Ce tratam cu PROPOLIS? Remedii pentru gripa, acnee, micoze si alte boli

Propolisul este apreciat pentru efectele sale uimitoare asupra sanatatii si frumusetii inca din antichitate.

Ce tratam cu propolis? Remedii in sanatate

Propolisul creste imunitatea

Propolisul este un puternic biostimulator, continand substante unice in natura, care activeaza sistemul imunitar si mecanismele de aparare ale organismului.

Propolisul trateaza raceala si gripa

Medicina naturista foloseste cu precadere propolisul, alaturi de vitamina C naturala, in tratarea racelilor si gripelor de sezon. Propolisul poate fi dizolvat in ceai, indulcit cu miere si acrit cu lamaie, pentru a spori proprietatile medicinale ale bauturii.

propolis beneficii 1.jpg

Propolisul este un analgetic natural

Cremele cu propolis, tincturile si alte tratamente bogate in propolis sunt folosite in medicina naturiste pentru tratarea zonelor cu durere: se maseaza zona dureroasa timp de cateva minute pentru a stimula circulatia locala si a creste absorbtia substantelor active din propolis. Se pot masa tamplele in durerile de cap, articulatiile dureroase, propolisul jucand si rol de antiinflamator in perioadele de acutizare ale artrozelor sau reumatismului.

Citește și:

Propolisul trateaza candidoza orala si aftele bucale

Se folosesc badijonari cu propolis utilizat sub forma glicerinata. Se pot folosi si picaturi din uleiuri naturale imbogatite cu propolis.

Foto: propolis beneficii @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.