Setari Cookie-uri

Ce tratam cu PROPOLIS? Remedii pentru gripa, acnee, micoze si alte boli

Propolisul este apreciat pentru efectele sale uimitoare asupra sanatatii si frumusetii inca din antichitate.

Propolisul trateaza infectiile

Propolisul este recomandat in diverse tratamente, creme, prafuri sau tincturi, pentru tratarea infectiilor. Poate fi folosit atat cu uz intern, cat si extern, ameliorand inflamatiile si ajutand in combaterea infectiilor.

Propolisul protejeaza inima si previne infactul miocardic si accidentul vascular cerebral

Propolisul prezinta substante active care au rolul de a reduce colesterolul rau din sange, prevenind astfel ateroscleroza. Propolisul intervine astfel in preventia hipertensiunii arteriale si a bolilor de inima secundare, mentinand totodata vascozitatea normala a sangelui si prevenind coagularea. In felul acesta propolisul scade riscul infarctelor si accidentelor vasculare cerebrale.

Propolisul intrenite tineretea si frumusetea pielii si combate acneea

Propolisul, prin puternicele efecte antiinflamatorii, antibacteriene si cicatrizante pe care le prezinta, devine unul din cele mai apreciate remedii naturale in tratarea acneei.

Citește și:

Propolisul poate fi de asemenea utilizat pentru tratarea ranilor care se vindeca greu, accelerand cicatrizarea acestora.

Folosit in creme sau chiar in apa baii, propolisul stimuleaza celulele pielii, inhiba procesele de imbatranire si are efect tonic vascular, astfel ca pielea devine mai tanara, mai ferma si mai frumoasa.

Propolisul in tratarea infectiilor cu ciuperci

Propolisul distruge peste 10 specii de fungi, putand fi utilizat in unele infectii micotice ale gurii, pielii, scalpului si unghiilor. Astfel ca propolisul este indicat in tratarea candidozei orale, onicomicozei, ciupercii piciorului, ciupercilor de piele, ciupercilor de la nivelul scalpului, dar si in unele tipuri de otite.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.