Setari Cookie-uri

Mierea de Manuka - mana cereasca pentru sanatate si poate cel mai puternic antibiotic al naturii

Mierea de Manuka este considerata a fi un aliment minune cu proprietati antiseptice si vindecatoare remarcabile, mai puternice decat ale tuturor celorlalte tipuri de miere.

Mierea de Manuka este considerata a fi un aliment minune cu proprietati antiseptice si vindecatoare remarcabile, mai puternice decat ale tuturor celorlalte tipuri de miere.

Mierea de Manuka - un aliment miraculos

Mierea Manuka este o miere speciala obtinuta din florile arbustului de Manuka (un arbore de ceai pe numele sau stiintific Leptospermum Scoparium), original din Noua Zeelanda. Actualmente, arborele de Manuka este cultivat si in sud estul Australiei. Deoarece uleiul de arbore de ceai este un antiseptic extrem de puternic, ultraeficient in curatarea acneei si indepartarea bacteriilor care provoaca iritatia pielii), este firesc ca mierea obtinuta din florile Manuka sa aiba proprietati pe masura.

Foto Arbore de Ceai, Leptospermum scoparium, Arbore Manuka via Shutterstock

Mierea de Manuka are proprietati naturale antibacteriale cu totul si cu totul iesite din comun. Este folosita in general in tratarea ranilor minore si a arsurilor pielii, dar si in alte scopuri medicinale. Este cunoscuta si pentru proprietatile sale antifungice, contribuind la vindecarea ciupercilor pielii, dar si a herpesului.

Citește și:

Lupta impotriva infectiilor si poate preveni cancerul

Mierea de Manuka lupta impotriva infectiilor si este extrem de eficienta aplicata deasupra ranilor si a pustulelor, curatand rapid infectiile si distrugand bacteriile.

Aplicarea sa deasupra ranilor permite refacerea celulelor pielii si formarea de celule noi, dar si accelerarea procesului de vindecare. In plus, mierea de Manuka actioneaza precum o bariera protectoare in prevenirea infectiei ranilor.

Ea are proprietatea de a elimina bacteriile ce cauzeaza mirosurile neplacute. Conform webmed.com, mierea de Manuka poate fi intrebuintata cu succes si in:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.