Setari Cookie-uri

Bautura Miracol: Cum te scapa de toate bolile 3 LEGUME romanesti!

Bautura miraculoasa descoperita de chinezei are proprietati detoxifiante si antioxidante, contribuind totodata la prevenirea si inhibarea dezvoltarii celulelor canceroase.

Sursa: Garbo.ro

Miracle Drink (Bautura Miraculoasa), asa cum a fost denumita, este o bautura care se bucura de mult timp de apreciere in randul fitoterapeutilor chinezi. Este naturala 100%, extrem de sanatoasa si simplu de obtinut. Seto, un bolnav de cancer pulmonar din China, afirma ca a reusit sa se vindece de teribila boala consumand (la sugestia unui herbalist chinez) timp de 3 luni de zile miraculoasa bautura. Dupa o perioada de timp, si-a recuperat starea de sanatate.

bautura miracol, bautura miraculoasa

Foto Suc de mar, morcov, sfecla rosie via Shutterstock

Reteta Bauturii Miraculoase

Reteta bauturii miraculoase este una aparent banala. Bineinteles ca toate ingredientele trebuie sa fie proaspete. Pentru a obtine combinatia revigoranta ai nevoie de:

  • 1 MAR

  • 1 SFECLA ROSIE

  • 1 MORCOV

Cu toate acestea, cantitatile pot varia usor in reteta. Daca vrei sa bei o cantitate mai mare, poti obtine bautura dintr-o cantitate mai mare de ingrediente. In functie de gust si de preferinte, poti alege din cati morcovi, mere sau sfecle rosii poti prepara bautura. Poti adauga mai multi morcovi sau mai multe mere depinzand de alimentul pe care il preferi. Cu toate acestea, tine minte un secret: cele mai eficiente si mai bune rezultate se obtin atunci cand se respecta proportia. Ideal ar fi ca acele cantitati de suc obtinute din cele 3 ingrediente sa se regaseasca in proportie egala in bautura.

Citește și:

In unele variante care circula pe internet, sfecla rosie este inlocuita de cartof, insa inclinam pentru varianta originala, cea cu sfecla rosie, deoarece sfecla rosie are cu adevarat proprietati detoxifiante si antioxidante remarcabile.

Foto homepage: Suc Sfecla rosie, morcov, mar via Shutterstock

Iti recomandam si articolul "Sucul de Sfecla Rosie - miracolul detoxifiant si antioxidant al toamnei"

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.