Setari Cookie-uri

Macerat de ALOE VERA si miere: vindeca miraculos si creste imunitatea

Aloe vera este recunoscuta pentru beneficiile sale extraordinare asupra sanatatii, avand pentru 240 de substante active dovedite.

Aveti nevoie de miere de albine. Adaugati aloe vera pisata, astfel incat procentul sa fie: 40% aloe vera, 60% miere. La 250 ml miere cu aloe vera adaugati zeama de la o lamaie o lingurita rasa de propolis, iar daca sunt preferinte, puteti adauga si pulbere de la o alta planta activa – aceasta daca doriti sa obtineti un efect in plus. Acoperiti recipientul cu compozitia obtinuta, dupa ce ati amestecat ingredientele foarte bine, si lasati la macerat doua saptamani, la temperaura camerei si loc intunecos, ferit de lumina zilei.

macerat aloe vera si miere beneficii

Cum se administreaza maceratul de aloe vera si miere

Dupa cele doua saptamani, puteti incepe sa consumati acest tratament miraculos. Este indicat sa luati o lingurita de macerat cu jumatate de ora inainte de fiecare masa. Puteti urma aceasta terapie timp de un an de zile sau chiar mai mult, insa va trebui sa scadeti din dieta zilnica o parte din alimentele dulci, pentru ca ati adaugat mierea.

Citește și:

Indicatiile maceratului de aloe vera cu miere

Acest macerat este un bun remediu in:

  • cresterea imunitatii;
  • preventia afectiunilor respiratorii;
  • in mentinerea tineretii si frumusetii. Dupa numai o luna de comsum, pielea capata un apect mai tanar, mai luminos, devine mai curata si cosurile dispar;
  • accelerarea din interior a cresterii parului. Acest macerat ajuta, de asemena, in tratarea parului cu probleme, devitalizat, si opreste caderea parului, stimuland regenerarea acestuia. Previne de asemenea albirea prematura a parului.
  • perioadele de convalescenta sau de suferinta a organismului. Acest macerat este indicat celor cu infectii sau inflamatii cronice, ca abcese, artroze etc.
  • stimularea detoxifierii colonice si combaterea constipatiei;
  • tratarea ficatului obosit, ficatului gras, dar si in hepatite;
  • scaderea colesterolului si mentinerea tonusului cardiovascular;

Foto: aloe vera si miere terapie @ Shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.