Setari Cookie-uri

Chiar functioneaza: 3 masti faciale excelente cu verdeturi de primavara!

Stiu ca suna oarecum neobisnuit, insa merita sa incercati aceste 3 masti fantastice de primavara: masca de spanac cu miere si menta, masca cu salata verde, suc de lamaie si ulei de masline, masca cu frunze de papadie si lapte batut!

Sursa: Garbo.ro

Verdeturile primaverii sunt excelente nu doar atunci cand vine vorba de sanatatea organismului, ci si de ingrijirea si redarea frumusetii naturale a pielii!

Masca faciala cu spanac

Ingrediente:

  • jumatate de cana de frunze de spanac zdrobite/ taiate
  • optional, daca aveti, cateva frunze proaspete de menta
  • 3 linguri miere organica
  • 3 lingurite suc proaspat de lamaie

Preparare:

Taie sau rupe frunzele de spanac cat mai marunt (poti sa le si zdrobesti pentru a profita si de sucul pe care il contin), pune-le intr-un bol si adauga peste ele cele 3 linguri de miere lichida si cele 3 lingurite de suc de lamaie proaspat stors. Daca doresti ca tenul tau sa fie si mai inviorat, adauga si frunze de menta zdrobite (proaspete, crude).

Amesteca bine ingredientele cu o ustensila de lemn si aplica pe suprafata tenului, lasand sa actioneze timp de un sfert de ora. Dupa 15 minute, indeparteaza masca cu apa calduta.

Citește și:

Sfat: Evitati sucul de lamaie in aceasta masca daca stiti ca aveti tenul sensibil si se inroseste sau irita din cauza acestuia.

Aceasta masca este excelenta pentru pielea uscata, dar si pentru tenurile afectate de acnee. Spanacul contine multe vitamine si antioxidanti, hranind pielea si lasand-o mai neteda si mai curata. In acelasi timp, mierea ajuta la inlaturarea impuritatilor de pe suprafata tenului. Ea ajuta totodata la regenerarea celulelor pielii, in timp ce sucul de lamaie, gratie proprietatilor sale astringente, ajuta la echilibrarea cantitatii de sebum produse de piele.

Masca faciala cu salata verde

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de masline
  • sucul proaspat stors de la o jumatate de lamaie
  • un buchet de salata verde
  • putin lapte cald

Preparare:

Pune intr-un bol de portelan cele doua linguri de ulei de masline, dar si sucul stors pe loc de la o jumatate de lamaie organica. [...]

Citește și:

Citeste continuarea in articolul sursa: Chiar functioneaza: 3 masti faciale excelente cu verdeturi de primavara! in Suplimentul Garbo de Tratamente naturiste la care te poti abona si tu.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.