Setari Cookie-uri

3 Remedii NATURALE pentru pietre la RINICHI

Rinichii sunt organe vitale pentru organismul nostru. Rinchii filtreaza sangele de toxine, fiind unele din organele principale responsabile de detoxifiere.

Rinichii secreta si hormoni foarte importanti in mentinerea presiunii sangelui si tot ei raspund de metabolismul vitaminei D, o vitamina esentiala in absorbtia calciului in organism.

De aceea detoxifierea rinichilor este deosebit de importanta in mentinerea sanatatii.

Va propunem sa descoperiti in acest articol remedii eficiente, ieftine si usor de obtinut, care detoxifica rinichii si te scapa de calculii renali.

3 remedii naturale pentru sanatatea rinichilor

Suc cu morcov si castravete

Acest suc poate fi consumat de trei ori pe zi in cure de cate o luna, cu pauza de doua luni.

sucuri care dizolva pietrele la rinichi

Aveti nevoie pentru un pahar de un morcov, un castravete, iar restul catitatii de lichid va fi completata cu ceai de matase de porumb.

Pentru a prepara ceaiul de matase de porumb aveti nevoie de matase uscata (indicat este sa provina din culturi biologice, eventual verificati eticheta daca veti cumpara ceaiul de la plafar). Se fierbe apa, se ia de pe foc si se lasa un minut sa se mai raceasca. Se adauga o lingura de matase de porumb uscata si maruntita la un litru de apa, se acopera vasul si se lasa 20 de minute la infuzat.

Citește și:

Matasea de porumb este cunoscuta ca fiind foarte activa in curatarea rinichilor de depuneri si pietre, fiind recomandata si in caz de infectii urinare.

Foto: sucul de morcovi curata rinichii - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.