Setari Cookie-uri

Bautura MIRACOL din 3 ingrediente: iti poate salva VIATA

Natura aduce adesea cele mai bune solutii pentru mentinerea sanatatii si uneori chiar si pentru tratarea unor boli deosebit de grave.

Aceasta bautura din trei ingrediente iti poate salva viata, aparand organismul de majoritatea formelor de cancer – dupa cum arata studiile. Toate ingredientele acestei bauturi sunt naturale si trebuie folosite din surse bio.

Bautura miracol din 3 ingrediente

Se pare ca nu exista niciun alt ingredient in lume cu proprietati antiinflamatorii mai puternice decat turmericul.

Medicul american Carolyn Anderson a promovat o reteta, folosita practic de sute de ani in Asia, care cotine doar 3 ingrediente ce se potenteaza reciproc ca si efecte.

Reteta simpla, dar vindecatoare:

  • Un varf de cutit de piper macinat proaspat;
  • Un sfert de lingurita de turmeric;
  • O jumatate de lingurita de ulei de masline.

Doctorul Carolyn Anderson sustine ca aceasta reteta poate preveni mai multe tipuri de cancer, iar aceste afirmatii nu sunt altceva decat constatari ale multor studii medicale realizate de-a lungul timpului.

Citește și:

turmeric

Cum actioneaza aceste 3 ingrediente in organism? Doctorul Carolyn Anderson explica faptul ca cea mai importanta substanta este curcuma, care se gaseste in turmeric si care este in acest moment cel mai puternic antiinflamator din natura. Curcuma a reprezentat un interes deosebit pentru cercetatori, acestia demonstrand ca un consum zilnic de turmeric pe o perioada de cateva luni pe an poate inhiba aparitia mai multor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de colon, cancerul de prostata, cancerul de san sau de plamani.

Curcuma se absoarbe rapid in organism, avand o mare biodisponibilitate. Curcuma prezinta si rol local detoxifiant, asigurand astfel buna functionare a sistemului digestiv si protejand colonul de cancer.

Foto: doctor, condimente - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.