Setari Cookie-uri

LICOAREA care arde GRASIMILE, lupta cu DIABETUL si scade TENSIUNEA

Cand vine vorba de boli, trebuie sa stiti ca pe multe dintre acestea le putem ameliora sau chiar evita prin mici schimbari in stilul de viata.

Sportul adecvat si alimentatia sanatoasa ne ajuta sa amelioram multe din bolile cronice, dar totodata sa prevenim aparitia unui numar mare de afectiuni.

Astazi va propunem sa descoperiti o reteta simpla pentru prepararea unui suc natural cu efecte terapeutice.

Beneficiile acestui suc-tratament

  • prezinta puternice efecte de detoxifiere;
  • scade nivelul glicemiei la diabetici;
  • scade valorile tensiunii arteriale pentru cei care sufera de hipertensiune, iar pentru persoanele sanatoase prezinta efect protector cardiovascular;
  • accelereaza metabolismul;
  • regleaza functiile tiroidei;
  • ajuta in pierderea surplusului de kilograme si normalizeaza greutatea corpului, fiind indicat inclusiv persoanelor slabe.

Cum obtineti acest suc-tratament

Ingrediente:

  • scortisoara o jumatate de lingurita;
  • doua linguri otet de mere bio;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • o lingura de miere;
  • un pahar cu apa calda.

Se amesteca bine ingredientele si se bea sucul imediat. Cititi si: Paharul cu apa calda – beneficii

Citește și:

Aceasta bautura este recomandata a se consuma timp indelungat in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Scortisoara este un ingredient care ajuta in scaderea glicemiei si normalizarea zaharului in sange, imbunatatind reactia la insulina a pacientilor care sufera de diabet, dupa cum mentioaneaza un studiu publicat in ‘Proceedings of the Nutrition Society’ Jurnal. Conform acestei publicatii, scortisoara ajuta in scaderea glicemiei, in imbunatatirea raspunsului la insulina si in scaderea colesterolului si Hba1c.

Otetul de mere prezinta efecte dovedite in reglarea tensiunii arteriale, prin continutul ridicat de acid acetic. Efectul antihipertensiv al otetului de mere a fost divedit in studiul ‘Bioscience, Biotechnology and Biochemistry’, studiu in care pacientii care au consumat otet de mere au prezentat scaderi importante ale valorilor tensiunii arteriale, alaturi de o dieta adecvata.

Citește și:

Zeama de lamaie este bogata in flavonoide cu efect antioxidant, dar si in vitamina C, o vitamina fara de care nu am putea trai. Acest studiu demonstreaza efectele antioxidante ale lamaii, flavonoidele scazand stresul oxidativ si radicalii liberi de oxigen din organism.

Mierea este deja cunoscuta ca fiind un aliment activ deosibit de pretios, unic in natura atat prin nutrientii continuti, cat si pentru efectele extraordinare asupra sanatatii.

Atentionari: acest suc este recomandat cu prudenta persoanelor care sufera de gastrita, colon iritabil sau alte afectiuni ale tubului digestiv. Consultati medicul dumneaoastra inainte de a consuma acest suc.

Foto: bucatarie - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.