Setari Cookie-uri

Reteta INCREDIBILA: Tratamentul care curata LIMFA

Alaturi de sange, limfa este un alt lichid circulant din organismul nostru, sistemul limfatic jucand un rol foarte important in imunitate si mentinerea sanatatii.

Limfa raspunde si de epurarea organismului, de transportul unor molecule grase, avand totodata un important rol imunitar, mai ales prin statiile ganglionare (ganglionii limfatici) pe care sistemul limfatic le prezinta.

tratamentul care curata limfa

Drenajul limfatic este esential sanatatii, insa uneori circulatia limfei poate fi ingreunata, aceasta avand o vascozitate crescuta. Drenajul limfatic ajuta la deblocarea limfei si poate fi stimulat prin masaj, prin exercitii specifice, prin consumul unor alimente.

Va propunem o reteta pentru curatarea limfei, usor de preparat in casa si fara efecte negative, 100% naturala.

Reteta INCREDIBILA: Tratamentul care curata LIMFA

Pentru prepararea tratamentului care curata limfa veti avea nevoie de:

  • ceai de papadie;
  • ceai de musetel;
  • ghimbir proaspat;
  • seminte de marar;
  • muguri de mesteacan;
  • ceai de nuc frunze;
  • un borcan miere de manuka;
  • afine proaspete sau congelate;

Se ia cate o lingurita din fiecare ingredient, mai putin din miere. Se dau ingredientele prin rasnita pana se obtine un praf, mai putin afinele care se zdrobesc.

Citește și:

Se pun ingredientele peste miere si se amesteca bine. Se lasa la macerat 4 saptamani la temperatura camerei, apoi se ia cate o lingurita dimineata pe stomacul gol, la 15 minute dupa ce ati baut un pahar mare cu apa calda. Dupa tratament, 2 ore nu veti manca.

Pe tot parcursul tratamentului (pana terminati borcanul) trebuie sa consumati minim 2 litri de apa pe zi. Intre curele de curatare a limfei puteti face pauza de cate 2 luni.

Daca suferiti de diabet, boli cardiace cronice, insuficienta renala sau alte afectiuni, cereti sfatul medicului inainte de a urma acest tratament (deoarece contine miere si necesita consum insemnat de apa).

Foto: miere - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.