Setari Cookie-uri

A baut suc de MORCOVI 6 luni si s-a intamplat ASTA

In acest articol vom povesti despre experienta extraordinara a lui Ann Cameron, autoare a multor carti pentru copii, insa cu totul altul este motivul pentru care ii acordam atentia noastra in randurile ce urmeaza.

Ann Cameron se confruntase deja cu cancerul, insa boala il afectase pe sotul ei in 2005. Desi acesta a urmat tratamentul indicat de medici si a facut chimioterapie, totusi stadiul sau era prea avansat, astfel ca, din pacate, nu a supravietuit.

A invins cancerul cu suc de morcovi

Ann Cameron a fost si ea diagnosticata mai tarziu cu cancer de colon, in stadiul III, autoarea nu marturiseste insa stadiul exact al bolii sale (existand mai multe stadii: III A, III B, III C – care exprima extinderea cancerului la ganglionii locoregionali sau mai departe in corp, exprimand astfel gravitatea bolii).

sucul de morcovi trateaza cancerul

Dupa interventia chirurgicala pe colon, lui Ann i s-a propus chimioterapia, insa aceasta, avand experienta sotului ei, a refuzat tratamentul, dorind sa incerce terapiile naturiste.

Ann a hotarat sa urmeze o terapie cu suc de morcovi. Ea a preparat in fiecare zi suc din 2,5 kg de morcovi, impartindu-l in 4 doze pe care le-a baut dimineata, la pranz, dupa-amiaza si ianinte de culcare.

Citește și:

A baut suc de morcovi in fiecare zi, iar dupa 8 saptamani, cand a mers la controlul medical, cancerul isi oprise evolutia. Dupa 6 luni urmele cancerului disparusera complet. Dupa aceasta experienta, Ann a hotarat sa ofere consultatii despre experienta ei si altor oameni, a inceput sa studieze atent nutritia si terapiile alternative, detinand astazi un blog in care le vorbeste oamenilor despre sanatate.

Parerea specialistilor – Science Based Medicine

In ciuda vanzarilor extraordinare si succesului social pe care Ann Cameron il detine, totusi specialistii sustin ca adevarul este cumva in alta parte. In stadiul III al cncerului de colon, nemetastazat, tratamentul chirurgical este adesea cel curativ, asadar rezultatele de care se bucura Ann ar fi datorate interventiilor medicale.

Medicii atesta insa importanta nutritiei si a recuperarii prin dietoterapie in orice boala a sistemului digestiv, insa dietoterapia nu poate fi curativa in cancere atat de avansate. O diecutie elaborata o gasiti aici: Yes, Chris beat cancer, but it wasn’t quackery that cured him

Citește și:

minciuni despre tratamentele naturiste privind cancerul

Articolul scris de revista Scince-Based Medicine aduce argumente stiintifice si in privinta altor terapeuti care indruma oamenii bolnavi catre terapiile lor, atragand atentia asupra unor tratamente care... ar putea face mai mult rau decat bine.

Atentie: daca va hotarati sa tineti o cura indelungata cu suc de morcovi, este posibil sa ajungeti... portocalii. Consumul exagerat de morcov duce la intoxicatia cu betacaroten, care determina colorarea pielii in portocaliu, situatie care poate fi confundata cu icterul.

Cititi si: Un renumit terapeut international a recunoscut: AM MINTIT, nu am avut niciodata cancer!

Foto: morcovi, medic - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.