Setari Cookie-uri

Reteta din strabuni: Cum sa prepari in casa un ANTIBIOTIC NATURAL

Atunci cand vine vorba despre antibioticele pe care le gasim in farmacie, ar trebui sa fim foarte retinuti si selectivi. Aceste masuri este indicat sa le luam nu pentru ca antibioticele nu ar fi eficiente, caci sunt, ci pentru ca in timp putem capata rezistenta, iar in astfel de situatii chiar si infectiile banale pot avea risc de deces.

Ingredientele retetei pentru antibioticul natural:

  • 7 radacini de hrean;
  • O ceasca de miere;
  • 4 linguri de propolis;
  • 2 linguri de polen;
  • 4 ardei iuti rosii;
  • O cana de otet din vin.

Mod de preparare

Se recomanda sa folositi manusi si o masca medicala, pentru ca ingreientele sunt foarte active si mirosul deosebit de intepator. Mirosul puternic nu va afecteaza sanatatea, ci va desfunda sinusurile.

Se rade hreanul prin razatoarea mica, apoi se taie cat mai marunt ardeii iuti rosii sau se dau prin robot. Se amesteca ardeii cu hreanul, apoi se adauga mierea, polenul, propolisul si se aseaza compozitia intr-un borcan. Se toarna apoi otetul pana se umple borcanul si se inchide bine cu capacul.

Amestecul se pastreaza la frigider si se ia la nevoie in cure de 5 zile, indiferent daca infectia a fost usoara.

Se va lua o lingura de amestec pe zi, apoi se va bea un pahar cu apa calda. Tratamentul va fi luat in cursul zilei, dupa masa de pranz.

Citește și:

Daca suferiti de boala Crohn, gastrita sau diabet, este recomandat sa cereti sfatul medicului inainte de a urma acest tratament.

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.