Setari Cookie-uri

Remedii de AUR: 3 retete Rusesti Extraordinare pe care trebuie sa le incerci!

Reteta cu seminte de floarea soarelui este excelenta in imbunatatirea circulatiei sangvine, reteta cu morcovi ajuta la regenerarea parului si impiedica caderea firelor de par, iar balsamul cu mustar, miere si sare calmeaza durerilor incheieturilor:

Sursa articolului: Garbo.ro

Iata 3 retete populare ale medicinii rusesti alternative care iti vor fi de ajutor in anumite probleme de sanatate cu care te confrunti. Reteta cu seminte de floarea soarelui este excelenta in imbunatatirea circulatiei sangvine, reteta cu morcovi ajuta la regenerarea parului si impiedica caderea firelor de par, iar balsamul cu mustar, miere si sare calmeaza durerilor incheieturilor.

1. Reteta ruseasca pentru curatarea sangelui si imbunatatirea circulatiei

seminte floarea soarelui

Foto: Eva Gruendemann / Shutterstock.com

In medicina alternativa ruseasca, semintele de floarea soarelui sunt considerate a fi un ingredient valoros si cu proprietati vindecatoare excelente. Ele sunt indicate in afectiunile si problemele ce vizeaza circulatia sangelui si sistemul circulator: oboseala, furnicaturi in maini sau picioare, extremitati reci etc.

Citește și:

Semintele de floarea soarelui sunt o sursa pretioasa de minerale si vitamine, cu precadere vitaminele B1 si E. Nu doar ca au beneficii asupra ochilor, pielli, parului, muschilor si oaselor, dar au un efect pozitiv si in ceea ce priveste imbunatatirea circulatiei sangvine.

Semintele de floarea soarelui au proprietati antiinflamatorii. Ele ajuta in reglarea nivelului de colesterol si contribuie in prevenirea aparitiei cancerului. Reprezinta totodata un sedativ natural deosebit.

Ingrediente:

  • 500 ml de apa
  • 1 ceasca seminte de floarea soarelui crude, decojite


Metoda de preparare:

Inmoaie semintele de floarea soarelui in jumatate de litru de apa clocotita si lasa-le astfel timp de 2 ore, asigurandu-te ca ai acoperit vasul respectiv. Bucura-te de beneficiile acestei infuzii si bea o ceasca in fiecare dimineata. Asigura-te ca prepari ceaiul in ziua in care il consumi.

Citește și:

* Este un remediu pentru uz intern! ... Citeste restul retetelor rusesti pe Garbo [...]

Foto homepage: Heike Rau / Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.