Setari Cookie-uri

10 remedii naturiste pentru a scapa definitiv de mirosul de transpiratie

Iata 10 remedii naturiste, la indemana tuturor, care te pot scapa de mirosul neplacut de transpiratie:

Sursa: Garbo

1. Bicarbonatul de sodiu cunoaste zeci de intrebuintari in curatenie si frumusete si poate fi folosit si cu scopul de a elimina mirosul de transpiratie de sub brat. Acest remediu este unul gentil si nu agreseaza pielea in niciun fel. Amesteca putina faina de porumb cu putin bicarbonat de sodiu si apa. Spala zona de sub brat cu aceasta solutie si apoi clateste cu apa.

2. Uleiul din arbore de ceai este cunoscut de sute de ani drept un remediu naturist cu exceptionale calitati antiseptice. Pune in apa de trandafiri naturala cateva picaturi de ulei organic de arbore de ceai. Pastreaza aceasta solutie intr-un recipient cu pulverizator si aplica sub zona bratului. Poti pastra solutia in frigider.

3. Peroxidul de hidrogen (apa oxigenata) poate ajuta si el in eliminarea mirosului de transpiratie. Amesteca apa plata (sau apa naturala de trandafiri daca ai) cu peroxid de hidrogen si clateste-te in zona subratului cu aceasta solutie.

Citește și:

4. O alta solutie pentru a elimina mirosul neplacut al transpiratiei o reprezinta tamponarile locale cu o solutie obtinuta din suc de lamaie sau otet de mere diluat in apa. Proprietatile lamaii ajuta la echilibrarea PH-ului pielii, reducand totodata bacteriile raspunzatoare de aparitia mirosului de transpiratie.

5. La randul sau, salvia reprezinta un remediu excelent pentru a reduce mirosul de transpiratie. Poti cumpara o solutie de tinctura de salvie pe care o poti dilua in apa sau poti prepara pur si simplu o infuzie din frunze de salvie pe care o poti folosi pentru a spala zona de sub brat.

6. Gratie continutului sau de mentol, clorofila si zinc, rozmarinul are capacitatea de a neutraliza mirosul neplacut de transpiratie. Poti prepara o infuzie din o ceasca de frunze uscate de rozmarin si 4 cesti cu apa fierbinte. Cand solutia s-a racit, poti face tamponari locale (o data pe zi) cu aceasta solutie. [...] Citeste continuarea articolului pe Garbo

Citește și:

Foto homepage: katielittle / Shutterstock

Foto interior: Liljam / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.