Setari Cookie-uri

Uleiul miraculos care trateaza RACEALA, GRIPA si alte 8 boli

Acest ulei este folosit inca din timpuri stravechi de greci si romani pentru proprietatile sale terapeutice, luptand impotriva bolilor respiratorii, a oboselii, infertilitatii si a artrozelor.

Beneficiile uleiului de CIMBRU

Cimbrul este cunoscut pentru aroma sa vindecatoare, fenolii (in special timolul) continuti de planta jucand un rol important in aromaterapie.

Beneficiile uleiului de cimbru: trateaza raceala si gripa

Uleiul esential de cimbru este folosit adesea in baile terapeutice, pentru a trata raceala, gripa, alte afectiuni respiratorii, sinuzita, dar si artrozele. Pentru ca poate fi usor iritant, nu se folosesc mai mult de 2-3 picaturi la o cada.

Pentru tratarea racelii si gripei, dar si a pneumoniilor, bronsitelor sau sinuzitelor, uleiul de cimbru se poate folosi in sticlute pentru odorizant de camera, cu 1-2 betisoare absorbante. Odorizantul se pastreaza in dormitor, uleiul de cimbru actionand pe timpul noptii si mai ales dimineata devreme (orele 3-4 noaptea), atunci cand se realizeaza toaleta bronsica fiziologica.

Citește și:

Va recomandam Ulei de CIMBRU disponibil in magazinele Vegis.ro

Beneficiile uleiului de cimbru: in inhalatii face minuni pentru sinuzita

Pentru tratarea sinuzitelor uleiul de cimbru se poate folosi atat in baile calde, cat si in inhalatii. Pentru inhalare se va pune 1-2 picaturi de ulei de cimbru la 2 litri de apa fierbinte. Nu este indicat sa adaugati o cantitate mai mare de ulei de cimbru pentru ca poate deveni iritant pe mucoasele nazale.

Inhalatiile cu ulei de cimbru nu sunt indicate persoanelor cu hipertensiune arteriala, putand declansa in cazul acestora sangerari nazale (epistaxis).

Uleiul de cimbru beneficii: un excelent expectorant

Aromaterapia cu ulei de cimbru este indicata pentru tratarea tusei seci sau a tusei productive, in ambele cazuri uleiul de cimbru stimuland expectoratia si calmand caile respiratorii.

Citește și:

Uleiul de cimbru: trateaza insomniile

Folosit ca tratament aromaterapeutic in dormitor, uleiul de cimbru trateaza toate formele de insomnie si calmeaza cosmarurile.

Beneficiile uleiului de cimbru: tonic sexual

Uleiul de cimbru stimuleaza apetitul sexual si frunctiile organelor genitale. Este indicat persoanelor cu probleme de libidou sau de fertilitate.Citeste continuarea articolului in pagina 2 >>

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.