Setari Cookie-uri

Codul lui Dumnezeu

Ce ar insemna daca am descoperi un limbaj stravechi - un mesaj exact, ascuns chiar in ADN? Ce credeam pana acum despre trecut, este pe cale sa se schimbe...

Produs publicat in 2006 de For you si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Gregg Braden
Pret: 18,01 lei


PREZENTARE

Secretul trecutului, promisiunea viitorului.

In aceasta carte, publicata la editura For you, Gregg Braden ne povesteste despre descoperirea care i-a transformat viata, descoperire care i-a purtat pasii de la o cariera de succes in domeniul aerospatial si al armelor defensive, la un studiu de 12 ani al celor mai sacre si onorate traditii ale omenirii.

Ce ar insemna daca am descoperi un limbaj stravechi - un mesaj exact, ascuns chiar in ADN? Ce credeam pana acum despre trecut, este pe cale sa se schimbe...

In interiorul moleculelor vietii, adanc in ADN-ul fiecarei celule a corpului nostru, a fost gasit un mesaj incriptat. Printr-o descoperire remarcabila, care face legatura dintre alfabetele biblice si codul nostru genetic, „limbajul vietii“ poate fi acum citit sub forma unor litere stravechi ale unui mesaj etern. Indiferent de rasa, religie, ereditate, sau stil de viata, mesajul este acelasi in fiecare celula a fiecarui barbat, femeie si copil, din trecut sau din prezent.

Citește și:

Acum, cand o treime din natiunile lumii sunt implicate in conflicte armate, o astfel de proba, care demonstreaza existenta unei conexiuni universale, ne ofera dovada clara ca noi reprezentam mult mai mult decat orice credinta care ne-a separat in trecut si inca ne mai separa. Aceasta nou descoperita expresie de unitate, poate constitui punctul nostru de plecare pe calea pacii, atunci cand neintelegerile dintre noi par insurmontabile.

Cercetarile multidisciplinare extensive si descoperirile controversate ale lui Braden ne permit sa descifram mesajul incriptat in celulele noastre, inca de la origini; sa intelegem acel mesaj ca pe un principiu al unitatii ce face ca razboaiele care se bazeaza pe diferentele dintre noi sa para inutile; sa vedem fragmentul recent revelat din Manuscrisele de la Marea Moarta, care valideaza textul descoperit in celulele noastre; sa descoperim dovezi palpabile si de netagaduit, care vin in sprijinul opiniei ca facem parte dintr-un intreg mai mare; sa invatam cum mesajul din ADN-ul nostru devine baza rezolvarii conflictelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.